Ima li kraja?

Angelina dodatno zakuhala svađu s Bradom, u tajnosti je izvela potez koji se njemu baš i nije svidio

Brad Pitt Brad Pitt Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 4 Brad Pitt Brad Pitt Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 1 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 2 Angelina Jolie i Salma Hayek - 2 Angelina Jolie Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 1 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 2 +12 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 3 Galerija

Angelina Jolie i Brad Pitt razveli su se točno prije šest godina, a njihove svađe traju još i dan danas.

Bivši holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt rastali su se prije šest godina, no i dalje nisu postigli sporazumni dogovor po pitanju starateljstva nad djecom.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Javnosti nije poznato zbog čega su se točno razveli, no strani mediji su masovno pisali da je razlog svađa između Pitta i sina Maddoxa kojeg su posvojili. 

Američki mediji su prenijeli da se Maddox umiješao u svađu između roditelja kako bi obranio Angelinu. Svađa se odvijala za vrijeme leta u avionu, a glumac je bio u alkoholiziranom stanju.

"Čini se da je Angelina odlučna u tome da Brad nikada ne bi trebao dobiti 50/50 starateljstvo", izjavio je blizak izvor upoznat sa cijelom situacijom za New York Post.

Iako se činilo kako je svemu došao kraj, Angelina ne prestaje zakuhavati odnose sa Bradom. Zadnja svađa nastala je zbog prodaje dijela imovine u Francuskoj. 

Tada je Brad Pitt optužio Jolie kako je prodala imanje u Francuskoj koje su zajednički kupili. 

Prisjetimo se, Pitt je u tužbi istaknuo kako je Angelina imanje Chateu Miraval u francuskom Corrensu prodala ruskom oligarhu Juriju Shefleru u tajnosti, prenosi TMZ. Kaže kako je on puno vremena i novca potrošio za to imanje tijekom godina, a ranije su se dogovorili kako nitko od njih nema pravo prodati ga bez odobrenja onog drugog. Naglasio je kako je Angelina prekršila njihov dogovor.

Brad i Angelina su zajedno bili 11, a u braku dvije godine, prije nego što su u rujnu 2016. godine objavili vijest da se rastaju. Iako su u travnju 2019. proglašeni i službeno razvedenim parom, nastavila se njihova poprilično neugodna sudska borba oko skrbništva nad njihovom djecom, 17-godišnjim Paxom, 16-godišnjom Zaharom, 15-godišnjom Shiloh, i 13-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne, a njihov najstariji sin Maddox u međuvremenu je postao punoljetan i sada ima 20 godina.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 2 +13 Vlaho Arbulić - 1 inMagazin Jedan od najseksi Hrvata pronašao mir u seoskom životu, a evo kako to prihvaćaju lijepa supruga i kćerkica: "Meni je srce puno"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Kovačević - 1 Iva Kovačević - 2 Iva Kovačević Iva Kovačević +28 Iva Kovačević - 6 Celebrity Naša ljepotica s američkom adresom privukla paparazze, ovakvim prizorima ni oni nisu mogli odoljeti

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene