nevjerojatna priča

Urnebesna komedija snimljena prema istinitim događajima: Slavni glumac slomio lakat i zglob zbog vratolomija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film "Ti loviš", koji možete večeras pogledati na Novoj TV u 22:50, govori o prijateljima koji cijeli mjesec igraju lovice.

Urnebesna komedija "Ti loviš" snimljena je prema nevjerojatnoj stvarnoj priči o desetorici prijatelja koji obožavaju igrati lovice. 

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Jon Hamm Opa, Jen! Potpuno gola Aniston snimila vruće scene seksa, izgleda jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni davne 2006. godine!

Priča prati odrasle muškarce koji od prvog razreda škole jedan cijeli mjesec se zabavljaju igranjem. Pri tome dovode u opasnost svoje poslove i vlastite odnose, a ovog puta se igra lovice podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača. Četiri prijatelja je odlučno maknuti ga s trona pobjednika i sa sobom dovede žensko pojačanje. 

Film se temelji na istinitoj priči o desetorici prijatelja iz srednje škole koji su se kao tinejdžeri tijekom odmora 1980-ih zabavljali igrajući. To su radili svake veljače i nisu se nikad lovili na poslu, no na pogrebu zaista jesu. 

Jeremy Renner, koji je utjelovio neporaženog Jerryja Piercea, tijekom snimanja je slomio desni lakat i lijevi zglob dok je izvodio vratolomije. Zbog toga je neke scene odradio sa zelenim gipsevima koji su kasnije maknuti kompjuterski. 

Gledateljima je dio zvučnih efekata u komediji poznat jer su ranije korišteni u znanstveno-fantastičnom filmu "Predator" iz 1987. Prema prvim zamislima redatelja, dvojicu od petorice prijatelja su trebali utjeloviti glumci Will Ferrell i Jack Black. 

 



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene