postale pravi hit!

Svi ih uspoređuju s popularnim prijateljicama iz "Seksa i grada", a evo što su ove četiri dame napravile da to zasluže!

Naslovnica knjige U Valerijinoj koži Naslovnica knjige U Valerijinoj koži PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Naslovnica knjige U Valerijinoj koži +0 Naslovnica knjige Valeria u ogledalu Galerija

Diana Gómez, Silma López, Paula Malia, Teresa Riott, Maxi Iglesias i Ibrahim Al Shami zvijezde su serije "Valeria" čija je treća sezona potvrđena prije samo nekoliko dana, no radnja se uvelike razlikuje od originala.

Seriju "Valeria" mnogi od početka nazivaju španjolskom inačicom popularnog "Seksa i grada", a radnja smještena u Madridu zaista neodoljivo podsjeća na onu koju smo godinama pratili u New Yorku. Četiri prijateljice, puno ljubavnih zavrzlama i dva zgodna muškarca dobitna su kombinaciju za jednu od najboljih chick-lit serija na Netflixu posljednjih mjeseci.

Pogledaj i ovo Serija ''One Day'' - 4 Jeste li ju već pogledali? Rone se suze zbog ove serije: ''Nikad nisam toliko plakala, obožavam svaku minutu''

Diana Gómez, Silma López, Paula Malia, Teresa Riott, Maxi Iglesias i Ibrahim Al Shami zvijezde su serije čija je treća sezona potvrđena prije samo nekoliko dana, a dok obožavatelji željno iščekuju što im je Valeria spremila u novim epizodama, mi smo istražili pozadinu cijele priče.

Za sve je "kriva" spisateljica Elisabet Benavent koja je na španjolskom govornom području posljednjih godina pravi hit. Njezine knjige o avanturama Valerije, djevojke koja se na pragu tridesetih nađe u ljubavnom trokutu, osvojile su brojne čitateljice, a zahvaljujući Netflixu knjige su dobile i ekranizaciju. Međutim, njezini obožavatelji nisu sasvim zadovoljni načinom na koji je "Valeria" prikazana na TV-u. Radnja knjige i serije uvelike se razlikuje u nekoliko ključnih detalja, no dok jedni tvrde kako je tema potpuno promašena, drugi se slažu da je u formatu za seriju radnja savršeno usklađena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Gómez (@didigmz)

Priča prati Valeriju Ferriz, mladu spisateljicu koja pokušava uspjeti u svijetu književnosti, no problemi u osobnom životu odvlače je od pisanja sve dok ne upozna Victora. Valeria je udana, no njezin brak s Adrianom daleko je od onoga što je bio na početku, a način na koji se bori s odlukom rastati se ili ne i hoće li spavati s Victorom tipična je "Seks i grad" situacija na koju je publika navikla još otkako je Carrie bila toliko neodlučna što napraviti s Facom. Valeriji u svemu pomažu najbolje prijateljice Lola, Carmen i Nerea, a svaka od njih dobila je puno više prostora u seriji, nego u knjizi.

Knjige "U Valerijinoj koži" i "Valeria u ogledalu" prevedene su na hrvatski, a svaki pravi fan koji ih je pročitao pa onda pogledao seriju (ili obrnuto) shvatio je koliko se Valerijina priča razlikuje od onoga na papiru. Glumica Diana Gómez savršen je odabir za ovu ulogu, a iako je njezin lik u knjizi drugačije opisan i što se fizičkog izgleda tiče, mnogi se slažu da je odlično utjelovila glavnu junakinju. Maxi Iglesias odglumio je Victora, a glumac koji ima milijune obožavateljica i jedan je od najpoželjnijih na svijetu iz epizode u epizodu golica maštu žena diljem svijeta svojim izgledom, ali i isklesanim tijelom.

Valerijine avanture u originalu imaju četiri nastavka, no sudeći po informacijama Netflixa, serija će s trećom sezonom dobiti svoj kraj. Što znači da su dvije knjige ekranizirane u posljednjoj sezoni serije, a koliko će se ona razlikovati od romana tek ćemo otkriti. Točan datum još nije objavljen, no pretpostavlja se da će nova sezona "Valerije" svjetlo dana ugledati sredinom 2022. godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +10 Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Celebrity Nikome nije jasno što to ima ovaj 27-godišnji mladić da u njegovom zagrljaju završavaju i puno starije ljepotice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene