uskoro nova sezona

Iza brutalnih ubojstava stoje još strašnije priče, detektiv prolazio kroz pakao dok ih je otkrio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "The Sinner" prati detektiva Harryja Ambrosea, koji pokušava otkriti pozadinu naizgled jednostavnih slučajeva sa svjedocima i dokazima.

Američka kriminalistička serija "The Sinner" osvojila je publiku odmah po izlasku prije tri godine, a svakom novom sezonom gledatelji se sve više "zakače" na radnju. Svaka sezona ima svoju priču, a uoči izlaska treće sezone popularne serije prisjetili smo se što se sve događalo. U osam epizoda po sezoni detektivu nije nimalo lako otkriti stvarnu priču iza brutalnih ubojstava.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) jeste li je gledali? Obožavana obiteljska serija iz 90-ih proslavila je lijepu suprugu popularnog pjevača, a iz nje je umalo izbačena kada se fotkala gola

Priča prati detektiva Harryja Ambrosea, koji pokušava otkriti zbog čega je djevojka bez naizgled ikakvih problema izbola muškarca pred nekoliko ljudi, a pritom nije ni trepnula. Ambrose zbog slučaja vraća u svoj rodni grad, u kojem ga progone vlastita sjećanja iz djetinjstva, a upravo on razlog je opširnoj istrazi koju ne želi pustiti jer smatra da je priča ozbiljnija od one koju je policija utvrdila. Djevojku Coru Tannetti utjelovila je Jessica Biel, holivudska ljepotica koja je inače i producentica serije koja joj je donijela i nekoliko nagrada.

Druga sezona prati potpuno drugačiju priču, no Harry Ambrose vraća se na male ekrane. Slučaj je ponovno obavijen velom misterija, a u centru pažnje je dječak za kojeg sumnjaju kako je ubio par u motelskoj sobi. Dok pokušava otkriti sve detalje, detektiv se nalazi u brojnim osobnim dilemama, koje priču samo čine sočnijom i napetijom za gledanje.

Netflix je objavio kako će se treća sezona serije na servisu pojaviti 19. lipnja ove godine, a ovoga puta Ambrose će pratiti "rutinsku" nesreću u New Yorku, koja će zasigurno biti više od toga. Ako vam nedostaje napetih krimi serija, "The Sinner" je svakako naša najtoplija preporuka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene