poznata ekipa

Autobiografija narkomanke iz Berlina dobila svoju ekranizaciju, no nije sve onako kako smo čitali...

Ekipa serije Mi djeca s kolodvora Zoo Ekipa serije Mi djeca s kolodvora Zoo PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa serije Mi djeca s kolodvora Zoo Ekipa serije Mi djeca s kolodvora Zoo Ekipa serije Mi djeca s kolodvora Zoo Ekipa serije Mi djeca s kolodvora Zoo Ekipa serije Mi djeca s kolodvora Zoo +0 Ekipa serije Mi djeca s kolodvora Zoo Galerija

Knjiga "Mi djeca s kolodvora Zoo" šokirala je javnost nakon što je objavljena, a glavna junakinja ispričala je svoju borbu s ovisnosti. Knjiga je prije nekoliko dana dobila i ekranizaciju u obliku serije.

Nova serija „Mi djeca s kolodvora Zoo“, provokativna je drama koja prati priču o šestero tinejdžera u potrazi za vlastitim „mjestom pod suncem“ usred bezvremenskog Berlina.

Pogledaj i ovo Kidding (Foto: IMDB) Serija "Kidding" Dirljiva crnohumorna serija s Jimom Carreyem progovara o neugodnim temama i idealno je TV štivo

Christiane, Stella, Babsi, Axel, Michi i Benno pronalaze se u očaravajućim klubovima i na underground partyjima u Berlinu. Oni su snažni, hrabri i žive divlje u ovom „raju“ koji se isprva čini prepun boja, odvažnosti i uzbuđenja. U središtu grupe je Christiane čiji je život rastrgan razornom rastavom njezinih roditelja te bježeći od kuće počinje proklizavati u zavodljivo podzemlje. Kako se grupa zbližava, oni hedonistički traže sljedeće uzbuđenje oscilirajući između intenzivne euforije i mračne, opasne depresije. Dok se njihovi životi i odnosi produbljuju i raspetljavaju, pojedinačne traume vuku ih prema dnu emocionalnog vrtloga iz kojeg se neki od njih nikada neće izvući.

Glavne uloge u seriji tumače Jana McKinnon, Michelangelo Fortuzzi, Lea Drinda, Lena Urzendowsky, Jeremias Meyer i Bruno Alexander. Autor i režiser je Philipp Kadelbac, scenaristica i kreativna producentica je Annette Hess, a producenti su Sophie von Uslar i Oliver Berben.

„Mi djeca s kolodvora Zoo“ je proširena priča bazirana na bestseler autobiografiji Christiane F. koja je također inspirirala istoimeni kultni film. Knjiga je diljem svijeta prodana u pet milijuna primjeraka i prevedena na 30 jezika. Kako bi se naglasila unikatna atmosfera u seriji, korištena je glazba ostavštine Davida Bowieja koja je poslužila i kao inspiracija, dok su odvažne i originalne pjesme pionira elektronike Roberta Kocha i Michaela Kadelbacha doprinijele kreiranju zapanjujućeg, suvremenog soundtracka koji je savršen spoj moderne i kultne glazbe.

Nakon što je serija obišla svijet, brojni gledatelji složili su se kako ona zapravo odudara od originalne priče koju smo čitali u autobiografiji Christiane F. Određeni likovi su izmijenjeni, a ono što je gotovo svima zapelo za oko je činjenica da u seriji nedostaje lik Detlefa, mladića koji je u vrijeme kada se stvarna radnja zbuvala hodao s Christiane. Njega je "preuzeo" Benno, a ono što nekolicina ljudi još zamjera producentima serije je i činjenica da je realnost uljepšana. Način na koji je Christiane F. opisivala svoja iskustva brutalna su, no zbog šire publike producenti su odlučili ublažiti čitavu priču.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene