duhovit ljepotan

Pozirao kao seksi djedica i našalio se na račun svog poslovnog neuspjeha, mnogi smatraju da mu se dogodila nepravda

Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) +0 Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Galerija

Josh Duhamel osvrnuo se u duhovitoj objavi na otkazivanje serije o superherojima "Jupiter's Legacy" u kojoj je igrao jednu od glavnih uloga.

Josh Duhamel (48) objavio je seksi fotografiju i našalio se nakon što je doživio neuspjeh na poslovnom planu. 

Pogledaj i ovo Dominic West "Krajnje neukusno" Zbog hit-serije nije mogao ustati dva dana iz kreveta, nije ga brinula samo jedna stvar: "Ja sam osjetljiva duša..."

Naime, popularni streaming servis Netflix je izvijestio da neće snimati drugu sezonu serije o superherojima "Jupiter's Legacy" u kojoj glumac tumači jednu od glavnih uloga. 

"Kada te Netflix nogira i moraš se staviti na tržište. Seksi ljetni Djed Božićnjak. Što ima, Hulu?", napisao je Josh uz fotografiju na kojoj je pokazao istrenirani torzo i nosio sijedu periku i bradu iz serije. 

Sliku je objavio na Instagram i Facebook profilu te oduševio svoje pratitelje jer se obratio popularnom streaming servisu Hulu.

"Nisu seriji dali ni šansu. Nemoj misliti da Netflixovi algoritmi održavaju stvarnost i na kraju će puštati samo serije od jedne sezone", "Kad se Djed Mraz razvede i izbaci ugljikohidrate iz prehrane", "Izgledaš nevjerojatno. Šteta što je serija otkazana", "Apsolutno mi se sviđala serija. Netko ju treba obnoviti. Žarko trebamo drugu sezonu", "Veselila sam se drugoj sezoni", "Izgledaš odlično. Samo tako nastavi", "Zeznuli su. Ta serija je bila tako dobra", "Što? Pa bila je među top 10 otkad je objavljena", "Nikad se neću odljubiti od tebe", komentirali su njegovi obožavatelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel)

Uz Duhamela su u seriji glavne uloge igrali Ben Daniels i Leslie Bibb te prva sezona, koja je izašla 7. svibnja, ima osam epizoda te joj je publika dala prilično dobre ocjene. 

Prije šale na račun Netflixa, Hulua i sebe, Josh se oprostio podužom objavom na Instagramu i fotografijama sa seta "Jupiter's Legacy". 

"Nikad nije lako čuti da projekt za koji si mario, vjerovao u njega, toliko toga uložio završava prerano. Bio je izazov i privilegija uroniti u lik Sheldona/Utopiana. Moram kao glumac raditi stvari koje me vode na mjesta na kojima još nisam bio. Velika hvala Netflixu što nam je dao priliku i još veća hvala vama obožavateljima koji ste nas doveli na prvo mjesto diljem svijeta i ostali smo tamo skoro dva tjedna. Vaša podrška seriji znači sve. Glumačkoj i producentskoj ekipi - stavili smo svi svoje živote na čekanje kako bismo izvršili ovaj izazov stvaranja novog svemira zajedno. Stvarno je trebalo uložiti krvi, znoja i suza. Ponosan sam na ono što smo skupa postigli i na putovanje koje smo imali (na ekranu i izvan njega), to je nešto što neću zaboraviti", napisao je Duhamel. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel)

Glumac radi i na drugim projektima i prije dva mjeseca viđen na snimanju filma "Shotgun Wedding" s Jennifer Lopez u Dominikanskoj Republici. U pustolovnoj tumači Toma i zamijenio je kolegu Armieja Hammera nakon što je on maknut zbog optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje te skandala s porukama u kojima spominje kanibalizam. 

Inače, Josh je od 2009. do 2019. bio u braku s poznatom pjevačicom Fergie (46) s kojom je dobio sina Axla Jacka (7). Glumac nije dugo tugovao zbog propalog odnosa i ubrzo nakon razvoda 2019. je viđen s 22 godine mlađom manekenkom, televizijskom voditeljicom i bivšom Miss SAD-a Audrom Mari. 

Duhamel ima veliku vojsku obožavateljica koje često ističu da s godinama sve bolje izgleda i na Instagramu ga prati 2.2 milijuna ljudi. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene