Samo je jedan krivac

Mnoge žene su se poistovjetile s Jennifer Lopez u ulozi koja joj je obilježila karijeru, a nije ni čudo zašto

Jane Fonda (O\'Connor/Press Association/PIXSELL) Jane Fonda (O\'Connor/Press Association/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jane Fonda (O\'Connor/Press Association/PIXSELL) Galerija

Jennifer Lopez i Jane Fonda zajedno su glumile u romantičnoj komediji "Za sve je kriva svekrva" iz 2005. godine, a koji je i dan danas popularan među obožavateljima romantičnih filmova.

Na popisu jednih od najpopularnijih romantičnih komedija je "Za sve je kriva svekrva" s Jennifer Lopez, Jane Fonda i Michaleom Vartanom u glavnim ulogama.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Film Roberta Luketica iz 2005. godine označio je povratak Jane Fonda nakon punih 15 godina na velike ekrane, obzirom na to da je posljednji kino hit snimila još 1990. godine. No kritika ga nije sjajno prihvatila, Fondu su nahvalili, ali scenarij nije najbolje prošao. Unatoč tome, postigao je veliki uspjeh na kino blagajnama zaradivšu 154 milijuna dolara, dok je na njegovo snimanje potrošeno 43 milijuna.

U središtu priče nalazi se ljubavni život lijepe Charlotte čiji se ljubavni život svodi na nepregledan niz katastrofalnih spojeva na slijepo, sve dok ne upozna savršenog muškarca imena Kevin. No na putu njihovoj sreći naći će se njegova nemilosrdna majka koja će učiniti sve da uništi njihovu vezu.

Unatoč kompliciranim odnosima u filmu Jennifer je u jednom od intervjua za Oprah magazin priznala da joj je rad s Jane obilježio glumačku karijeru.

"Rad s Jane Fonda bio je jedan od vrhunaca moje karijere. Ona je jako snažna i sveprisutna. Ona je sve ono o čemu sanjate kada želite postati glumicom i sanjarite s kime biste voljeli raditi.

Ipak, neke scene nije joj bilo ugodno snimiti, ali i što se događalo kada kamere nisu bile uključene.

"Jako sam se bojala udariti Jane u lice ili je na bilo koji način ozlijediti. U jednom trenutku joj je moj nokat završio u oku, slučajno. Bila umorna jako i bilo mi je jako žao zbog toga. Ali ona je to sve super prihvatila. Baš je gangsterka k***. Jednostavno je volim", izjavila je Jennier.

"Za sve je kriva svekrva" bio je prvi Fondin film nakon što je 1990. godine snimila "Stanley i Iris".

"Kasnije mi je rekla da je to učinila jer je htjela surađivati sa mnom. Pala sam u nesvijest kad sam to čula", priznala je Jennifer kojoj je uloga u tom filmu i dalje jedna od najdražih.

"Volim raditi sve vrste filmova, ali romantične komedije su moji najdraži filmovi za gledanje, ja sam beznadni romantik", priznala je.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 1 Pjesma za bolje sutra - 6 Tony Cetinski - 3 +0 Tony Cetinski - 3 Celebrity Tony Cetinski iznenadio istupom: "Izmolite krunicu za njega, samo će on ustrajati u borbi za živote"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene