završio na liječenju

Proslavljeni glumac ozlijeđen na snimanju novog nastavka kultne franšize, nastradao tijekom tučnjave

Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +0 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Galerija

Harrison Ford je ozlijeđen dok je s kolegama uvježbavao scenu tučnjave za peti dio filmskog serijala "Indiana Jones".

Harrison Ford (78) ozlijeđen je tijekom snimanja novog, petog nastavka hit-franšize "Indiana Jones", izvijestio je američki Deadline

Nezgoda se dogodila dok je legendarni glumac odrađivao scenu tučnjave. "Dok je uvježbavao scenu tučnjave, Harrison Ford je zadobio ozljedu ramena. Produkcija će se nastaviti dok se procjenjuje odgovarajući tijek liječenja, a raspored snimanja će se konfigurirati po potrebi u nadolazećim tjednima", oglasili su iz produkcijske kuće Disney. 

Redatelj James Mangold će snimati scene koje ne uključuju Forda dok se on ne vrati, a prema dosadašnjim informacijama film "Indiana Jones 5" bi trebao izaći 29. srpnja 2022. 

Glumac je nedavno viđen u kostimu pustolova Jonesa na fotografiji koju je njegov kolega Josh Gad podijelio na Instagramu. Prvi film popularne franšize je izašao 1981. i nosi naziv "Otimači izgubljenog kovčega", tri godine kasnije je objavljen "Indiana Jones i ukleti hram", nakon njega su fanovi uživali u trećem nastavku "Indiana Jones i posljednji križarski pohod". Četvrti nastavak za koji su neki mislili da je zadnji je "Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje" iz 2008. koji je imao najlošije ocjene publike. 

Sve te filmove je režirao slavni Steven Spielberg pa je ovaj najnoviji dio, koji se trenutno snima, prvi put pripao drugom redatelju, odnosno Mangoldu. 

Inače, Ford je od 2010. u braku s 22 godine mlađom glumicom, zvijezdom serije "Ally McBeal" Calistom Flockhart. Ford je prije Caliste bio dva puta u braku. S prvom suprugom, kuharicom Mary Marquardt razveo se nakon 15 godina te imaju sinove Willarda (51) i Bena (52). Harrison je u drugom braku bio od 1983. do 2004. s televizijskom scenaristicom Melissom Mathison. Bivši supružnici imaju kćer Georgiju (30) i sina Malcolma (32) i oboje se bave glumom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Gad (@joshgad)

Fordova sadašnja supruga Calista posvojila je sina Liama (19) dok je bio beba, a kasnije ga je posvojio i Harrison. Par je u braku od 2010., a vezu su započeli 2002. nakon što su se upoznali na dodjeli Zlatnih globusa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene