911 serija

Glavni glumci 911 vjerni serijalu već petu sezonu

PR PR Foto: PR

Policajci, vatrogasci, bolničari i tim dispečera iz serije 911 već je dobro poznata ekipa ljubiteljima akcije.

Peta sezona ove napete serije na FOX kanalu donosi nove obrate među poznatim likovima. Glavni glumci su od 2018. u stalnom postavu, kada je serija počela s prikazivanjem.

Angela Basset u uvjerljivoj ulozi policijske narednice Athene Grant dobiva sve veću publiku. Oskarom nominiranu glumicu gledali smo u filmovima Black Panther, Osvetnici: Završnica, Olimp je pao te u poznatim serijama Američka horor priča i Alias, a osvojila je i nagradu Zlatni globus za ulogu Tine Turner u mjuziklu Što ljubav ima s tim. Angela aktivno sudjeluje u razvoju serije 911 koju je redatelj Ryan Murphy kreirao za nju. Preuzela je ulogu izvršne producentice kao i spinoffa 911: Lone Star. Trud joj se očito isplatio jer je zahvaljujući seriji došla na listu najplaćenijih glumaca.

PR PR Foto: PR

Peter Krause u ulozi Bobbyja Nasha već pet sezona upravlja vatrogasnom stanicom LA 118. Njega se još sjećamo iz serija Dva metra pod zemljom ili Roditelji i djeca. Za Krausea je dočaravanje situacija u kojima vatrogasci, bolničari i policajci svakodnevno izlažu svoje živote kako bi spasili tuđe nepresušna motivacija svih ovih godina.

„Svaki put kad imamo poteškoća na snimanju jer uvjeti znaju biti brutalni podsjetimo se kako ovo nije ni izblizu onome što ti spasioci proživljavaju na terenu”, kaže Krause.

PR PR Foto: PR

Evan "Buck" Buckley radi kao vatrogasac, a pratimo ga također od prve epizode. Samouvjeren i impulzivan lik, ali uvijek s najboljom namjerom. Glumi ga 30-godišnji Oliver Stark kojeg tek čeka puni potencijal.

Seriju pratite od 8. veljače, svaki utorak u 22 sata na FOX-u.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene