ponosan na nju

Ogromni uspjeh Ronaldove Georgine na kojem joj je on među prvima čestitao: "Svaka čast, draga!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez pohvalila se da je potpisala ugovor za show s Netflixom.

Georgina Rodriguez (27) pohvalila se novim poslovnim uspjehom na Instagramu na čemu su joj mnogi čestitali, a među prvima je bio njezin zaručnik Cristiano Ronaldo (36). 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

"Vrlo sam uzbuđena i sretna zbog ovog novog projekta. Hvala vam obitelji!", napisala je manekenka uz kratki video u kojem joj je Netflix poželio dobrodošlicu. 

Naime, streaming servis je najavio nove španjolske serije, a među njima je docu-reality show čija će glavna zvijezda biti Georgina. Osmišljen je tako da kamere prate Ronaldovu zaručnicu danima i onda da to prikažu na Netflixu. 

Velikim uspjehom svoje drage se pohvalio i Cristiano na svom Instagram storyju, a i čestitao joj je ispod njezine objave. "Svaka čast, draga! Ponosan sam na tebe!", napisao je Ronaldo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ovaj projekt je još jedan dokaz koliko je Georgini veza s nogotašem s kojim je od 2017. pomogla da se probije. Kad su se upoznali, radila je kao prodavačica u trgovini odjećom, a sad dobiva unosne ugovore s poznatim brendovima koje reklamira i na svom Instagramu na kojem ju prati 24.1 milijuna ljudi. 

Inače, prema pisanjima stranih medija Rodriguez dobiva i džeparac od Cristiana koji iznosi oko 100.000 dolara. Manekenka i nogometaš imaju kćer Alanu (3) te je on pomoću surogat majki dobio blizance, sina Matea i kćer Evu (3). Ronaldo ima i 10-godišnjeg sina Cristiana Ronalda Juniora. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 1 Celebrity Severina poslije 17 godina progovorila o skandalu koji se i danas spominje: "Šest mjeseci nisam izašla iz kuće"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene