Svi na okupu

Dobre vijesti za fanove ''Seksa i grada''! U novim epizodama ipak ćemo gledati trojac bez kojeg je seriju teško zamisliti, hoće li to popraviti najveće razočaranje?

David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Eigenberg (Foto: Getty Images) David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Chris Noth (Foto: Profimedia) David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) +3 Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Galerija

Chris Noth, David Eigenberg i John Corbett vraćaju se u novim epizodama "Seksa i grada", što je najviše razveselilo njihove vjerne obožavateljice koje bez njih seriju ne mogu zamisliti.

Iako su strani mediji pisali kako se Chris Noth, koji je igrao Facu, neće pojaviti u novim nastavcima "Seksa i grada", čini se kako je dogovor ipak postignut, pa ćemo ga gledati u povratničkoj ulozi, baš kao i Davida Eigenberga, koji je glumio Stevea Bradyja, te Johna Corbetta, koji je utjelovio Aidana.

Pogledaj i ovo John Corbett i Sarah Jessica Parker Zvijezda "Seksa i grada" Vratio se omiljeni Aidan i još je zgodniji nego prije, a njegove nove fotografije otkrivaju i veliko iznenađenje!

Dobru vijest o povratku glavnih muških aktera kultne serije potvrdio je za Daily Mail visoki izvor iz produkcije i raspametio obožavateljice.

"Gledatelji će sigurno gledati Facu, Aidena i Stevea", izjavio je izvor i tako potvrdio da je postignut dogovor s glumcima.

No potvrdio je i podatak da na seriji više neće raditi slavna kostimografkinja Patricia Feld, koja je bila odgovorna za ormar i modne kombinacije Sarah Jessice Parker, odnosno njezin lik Carrie Bradshaw..

"Patricia Field neće se vratiti, ona je usredotočena na seriju 'Emily u Parizu', a to je prvi put da neće sudjelovati na projektu jer je oblačila likove u šest sezona serije i dva filma", izjavio je izvor i dodao da bi ju trebala zamijeniti Molly Rogers.

Također je otkrio i da će lik Kim Catrall, fatalne Samanthe Jones, biti izbrisan iz serije na isti način kako je završilo njezino prijateljstvo sa Sarah Jessicom Parker i u stvarnom životu, što je zapravo najveće razočaranje gledateljima koji tvrde da serija bez nje jednostavno više neće ista. 

"Dovršavaju se scenariji, a snimanje bi trebalo početi na ljeto", izjavio je izvor.

Prije nekoliko dana objavljena je vijest da ćemo u novim nastavcima gledati i glumicu Saru Ramirez, široj publici poznatu iz serije "Uvod u anatomiju".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene