Remake iz 1968.

Film koji se mora pogledati u studenom: On ga je snimio u doba najveće slave, ona odbila važnu ulogu, ali nisu požalili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charlize Theron i Keanu Reeves film "Posljednja jesen" snimili su 2001. godine.

Romantična drama iz 2001. godine "Posljednja jesen" drugi je film koji su zajedno snimili Keanu Reeves i Charlize Theron, nakon onog iz 1997. godine "Đavolji odvjetnik" u kojem su glumili bračni par.

Pogledaj i ovo Charlize Theron i Novak Đoković Dobro su kliknuli! Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

Film koji je izmamio mnoge suze na lice, temelji se na istoimenom originalu iz 1968. godine čiji je scenarij napisao Herman Raucher. Priča je to o mladom poslovnom čovjeku imena Nelson Moss koji upoznaje Saru Deever, i koja na njega ostavlja potpuno drugačiji dojam od svih žena koje je prije nje sreo, koja će baš zbog njega pasti na vozačkom ispitu.

Sara ga uspije šarmirati i nagovoriti ga da ostane s njom mjesec dana jer će mu uljepšati život. Radnja se odvija tijekom studenog, a njih dvoje se u tom razdoblju zaljube. U konačnici Nelson odlučuje zaprositi Saru, ali uskoro saznaje strašne vijesti.

U filmu se pojavljuje i slavni glumac Jason Isaac koji je za potrebe svog lika i kako bi se mogao što bilje uživjeti u ulogu, počeo obilaziti drag klubove i proučavati ponašanje ljudi koji su tamo dolazili. Htio je sa sobom povesti i Keanua, ali to bi bilo teško obzirom da je on u to vrijeme bio jedan od najpopularnijih glumaca na svijetu zahvaljujući filmu "Matrix".

Ova je romantična drama definitivno obilježila i karijeru Charlize Theron koja je zbog uloge Sare odbila ulogu Evelyn u "Pearl Harboru" koji je također snimljen 2001. godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene