filmska uspješnica

Iz drame u kojoj glume proizašla je divna priča, mlada glumica je zbog ove uloge morala naučiti svirati čelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chloe Grace Moretz i Jamie Blackley igraju glavne uloge u filmu "Ako ostanem", koji možete u programu Nove TV pogledati večeras od 22:35 sati.

Američka teen drama "Ako ostanem" u režiji R.J. Cutlera bazirana je na istoimenom romanu spisateljice Gayle Forman, a priča prati 17-godišnju Miju koju je utjelovila Chloe Grace Moretz. Film možete pogledati večeras od 22:35 u programu Nove TV, a donosimo vam detalje o filmu koje možda niste znali.

Pogledaj i ovo Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Stalno se svađaju Slavni tata upozorava ga da se makne od agresivne djevojke, no on ne sluša, već se ne odvaja od nje

Mia je glavna junakinja filma i knjige, a imala je sve u životu - predivnu obitelj, dečka koji ju obožava i svijetlu budućnost. Jednog jutra sve se promijeni. Mia s obitelji sjedne u automobil te od toga dana ništa više nije isto.

Zbog uloge u ovom filmu, mlada glumica Chloe Grace Moretz morala je naučili svirati čelo. Kako je Mia uspješna glazbenica, i Chloe je trebala savladati odnovne tehnike kako bi snimanje prošlo što glađe. Jamie Blackley koji u filmu glumi njezina dečka Adama snimio je sam sve pjesme koje pjeva u filmu, a izveo ih je uživo.

Moretz je u vrijeme snimanja filma imala kratku plavu kosu, koju je morama prekriti perikom kako bi se uklopila u lik Mije. Režiser je cijeloj postavi filma prije početka snimanja dao iPod s glazbog koja je specifična za određeni lik. Tako je Chloe tjednima slušala rock glazbu, baš kao i Blackley da bi se uživio u ulogu.

Producenti su u jednom intervjuu istaknuli kako je uloga Mie skoro dopala glumicu Dakotu Fanning, no Moretz im se više uklapala u sve potrebno. Moretz, Blackley i Lina Liberato koja glumi Kim na setu filma su postali bliski prijatelji te se još danas intenzivno druže.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Naya Rivera (Foto: Getty) +0 Naya Rivera (FOTO: Getty) Celebrity Na posljednji počinak ispratili glumicu koja je stradala u strašnoj tragediji, otkrili i sve okolnosti njezine smrti

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene