definitivno najslađi trenutak

Zbog ovog divnog spontanog poteza postao je muškarac o kojem žene sanjaju, snimka trenutka proširila se internetom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Riz Ahmed bio je jedna od glavnih zvijezda na crvenom tepihu na dodjeli Oscara nakon što je supruzi Fatimi Farheen Mirzi pomogao s jednom sitnicom.

Riz Ahmed (38) osvojio je naklonost žena diljem svijeta samo jednom divnom gestom koju je učinio svojoj supruzi, spisateljici Fatimi Farheen Mirzi (30) dok su pozirali na crvenom tepihu na dodjeli Oscara. 

Ahmed, koji je bio nominiran u kategoriji najboljeg glavnog glumca za film "Zvuk metala", zamolio je okupljene fotografe da stanu sa slikanjem. Razlog je bio taj što je Riz htio popraviti frizuru svojoj supruzi Mirzi, a taj njegov potez ispao je jako romantičan i snimka tog trenutka proširila se internetom. 

"Trebam nekoga da me gleda kao što Riz gleda svoju suprugu", "Kakva sretnica", "Najslađi trenutak na Oscarima", "Ovo je san svake žene", "To je ono što svaka žena želi imati", komentirali su korisnici Twittera. Zadivio ih je i Fatimin prirodni izgled i sijede vlasi u kosi. 

Inače, par se upoznao u kafiću, gdje su oboje radili na svojim laptopima. Riz je u siječnju otkrio da su se on i Fatima nedavno vjenčali, a ispričao je i da je zaprosio svoju suprugu dok su igrali društvenu igru s riječima zvanu Scrabble i ona je mislila prvo da se šali. 

"Ukrao sam sva potrebna slova i napisao: 'Želiš li se udati za mene?' Mislim da je baš nisam zadivio jer je ipak ona spisateljica, ali voli tu igru", rekao je Ahmed. 

Iako nije osvojio zlatni kipić, Riz je svojom ulogom srušio mnoge stereotipe, a strani mediji izvijestili su da je prvi musliman koji je nominiran u kategoriji najboljeg glumca. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene