nije im išlo

Oni su po mnogima najgori voditelji Oscara u povijesti, a u tome se slažu i sami autori scenarija

Anne Hathaway (Foto: Getty Images) Anne Hathaway (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway (Foto: Getty Images) James Franco (Foto: Profimedia) +0 James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) Galerija

Anne Hathaway i James Franco prije 10 su godina vodili dodjelu Oscara, a još danas se o njima priča kao o najgorem voditeljskom duu u povijesti dodjele tih prestižnih nagrada.

Dodjela Oscara održat će se za nekoliko dana, a iako se zbog koronavirusa neće održati kao prethodnih godina, svijet željno iščekuje saznati tko će dobiti popularne zlatne kipiće za svoja postignuća.

Pogledaj i ovo Anne Hathaway i Adam Shulman Jedni od najstabilnijih Ne voli izlagati supruga očima javnosti, ali sada ga je povela u rijedak zajednički izlazak

Osim samih nagrađenih glumaca, zvijezde večeri redovito su bili i voditelji, a autori scenarija za vođenje cijele večeri prisjetili su se jednog od najneugodnijih iskustava u povijesti Oscara. Radi se o 83. dodjeli Oscara koju su vodili James Franco i Anne Hathaway. David Wild, Jordan Rubin i Bruce Villanch iskreno su progovorili o tom neugodnjaku, a iza pozornice bilo je jednako neugodno.

Na samome početku večeri Anne je na pozornicu stigla s osmijehom od uha do uha, dok je Franco djelovao nezainteresirano za čitavu priču. Mnogi su primijetili kontrast među njima, a autori scenarija kažu da nisu bili zadovoljni odabirom voditelja jer su znali kako će sve završiti. "Treba slušati onaj početni instinkt, nama je odmah rekao da to neće biti dobro", ističu.

"Sve je djelovalo kao neugodan prvi spoj buntovnika i najpopularnije djevojke u školi. Ona je stigla potpuno pripremljena, a za njega se činilo kao da mu se ne da ništa. Ne znam s čime bismo to uopće usporedili", kažu autori.

Brojni su mediji voditeljski duo nazivali katastrofom, a Hollywood Reporter nazvao je njihovo vođenje najgorim prijenosom Oscara u povijesti. I tijekom samih priprema bilo je jasno da se stvari neće odviti kako treba jer je Franco bio nedostupan, dok je Hathaway bila otvorena za suradnju i napravila sve što je trebalo.

Dodjela Oscara ove će se godine održati 26. travnja, a u ulozi prezentera gledat ćemo Angelu Bassett, Bryana Cranstona, Marlee Matlin i prošlogodišnjeg dobitnika Oscara za najboljeg redatelja Bonga Joona Hoa. Na dodjeli će biti samo prezenteri, nominirani i njihovi gosti, ali producenti se trude da to bude show koji nitko neće htjeti propustiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene