Stvari su eskalirale

Završio u zatvoru: Zvijezda filma "Moj prijatelj Willy" uhićen zbog nasilja u obitelji

Jason James Richter (Foto: Profimedia) Jason James Richter (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jason James Richter (Foto: Getty Images) Jason James Richter (Foto: Profimedia) Jason James Richter (Foto: Profimedia) Jason James Richter (Foto: Profimedia) +0 Jason James Richter (Foto: Profimedia) Galerija

Jason James Richter uhićen je nakon što je navodno napao svoju djevojku.

Glumac kojeg najviše pamtimo po ulozi problematičnog dječaka u filmu "Moj prijatelj Willy" Jason James Richter, našao se u zaista velikim problemima u svojoj odrasloj dobi. Naime, Jason je uhićen zbog nasilja u obitelji.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić Izmamili mu osmijeh! Pogledajte kakvo je iznenađenje dobio naš zgodni glumac, nije se uspio ni snaći: "Ne mogu ja ovo"

Sudski izvori prenose kako je bivša dječja glumačka zvijezda, uhićen u dolini San Fernanda te da je u zatvoru proveo dvije noći kojeg je napustio plativši jamčevinu u iznosu od 20 tisuća dolara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason👀Richter (@jason_james_richter) on

Izvori bliski glumcu tvrde kako se Jason posvađao sa svojom djevojkom, a sudski izvor potvrđuje kako je razlog svađe bila njezina navodna afera s kolegom s posla i stvari su eskalirale.

Djevojka je ispričala policiji kako se sakrila i zaključala u spavaćoj sobi, no Jason je provalio i odvukao je na silu u dnevni boravak.

Četiri sata nakon pojavila se policijskoj postaji i prijavila obiteljsko nasilje.

Izvori blisku glumcu za TMZ su ispričali kako je djevojka ispričala da ju je Jason grubo uhvatio za zapešće, ali nije bilo vidljivih tragova na koži.

38-godišnji glumac tako je optužen za vandalizam i nanošenje fizičkih ozljeda ali bez vidljivih tragova. U slučaju da se optužbe dokažu kao istinite, prijeti mu zatvorska kazna u trajanju do godine dana.

Podsjećamo, Jason se proslavio ulogom dječaka Jesseja u filmu "Moj prijatelj Willy" 1993. godine, a glumio je i u njegova dva nastavka.

Jason James Richter (Foto: Profimedia) Jason James Richter (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene