Živi smijeh

OVO SIGURNO ŽELE ZABORAVITI bilo je to davne '91.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije najzgodnije pjevačice domaće estrade i dva frajera koja žene vole, možda se predomislite kada ih vidite u ovom izdanju.

Svaki početak je težak, posebno kada se radi o estradnim počecim, pa nije čudno kad neki pjevači naprave pogrešan izbor. Pjesma, koju vrlo vjerojatno niste nikada čuli, definitivno je bila pogrešan izbor i to ne za jednog izvođača već za njih četiri. Severina, Ivana Banfić, Mladen Burnać i Sandi otpjevali su pjesmu pod nazivom 'Oglasi' i za nju snimili spot.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Već sama činjenica da je spot snimljen 1991. ukazuje da nas očekuju čudne modne kombinacije, ali ovi su izvođači još dodatno iskarikirali stvari. Spot je zamišljen kako zezancija i uistinu je smiješno vidjeti danas velike zvijezde kako su nekada izgledali.

Svakako treba naglasiti da je i tekst u skladu sa spotom pa dio stihova zvuči ovako, 'Plavuša sam, rastavljena, jasno, nisam za to kriva. Kuhinja mi strani pojam, moje lice šminka skriva. Tražim dečka crnokosog, koji voli provod ludi, još da ima stan i kola. Šifra: "Cicija ne budi'.

Pametnom dosta!

Bez obzira na ovaj simpatični promašaj, svi oni danas imaju izgrađene karijere i velike hitove.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene