Gaćice su ipak tu

Izazovna haljina Nives Celzijus imala je jedan skriveni detalj, oku gotovo nevidljiv

Nives Celzijus (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Nives Celzijus (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Nives Celzijus (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) +0 Nives Celzijus (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Galerija

Nives Celzijus nastupila je na ovogodišnjem, desetom po redu, CMC festivalu u Vodicama u lepršavoj zelenoj haljini, kojom je plijenila pažnju jer je više otkrivala nego sakrivala određene dijelove tijela.

Pjevačica Nives Celzijus svojim je nastupom na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama zagrijala atmosferu ali i izazvala pravu pomutnju. Naime gledatelji su tijekom nastupa u čudu gledali zanosnu pjevačicu i nisu mogli vjerovati svojim očima jer su bili uvjereni kako ne nosi gaćice ispod lepršave zelene haljine, a tako je izgledalo i na fotografijama objavljenima nakon nastupa.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Međutim, Nives je otkrila kako se poslužila zapravo lukavim trikom i da je haljina u kojoj je bila nastupila, zapravo body haljina. Time je potvrdila kako je nosila gaćice, dodatno argumentirajući kako je tijekom nastupa u Vodicama imala „one dane“ u mjesecu pa ne bi ni bilo moguće plesati bez tog dijela donjeg rublja.

"To je dokaz da ljudi vide zapravo ono što žele vidjeti. To je body haljina, bile su i gaćice ispod, pošto su oni dani u mjesecu.", rekla je Celzijus

Svoje tvrdnje potkrijepila je objavljenom fotografijom na Instagram profilu na kojoj se jasno vidi da je zaista riječ o body haljini.

Podsjećamo, Nives Celzijus je na CMC festivalu predstavila novu pjesmu “Jen', dva, tri“ koju je izvela s reperom Antom M.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene