''Što sam trebala?''

Očajna pjevačica poslije rastave posjećivala tajne web-stranice za traženje slavnih neoženjenih partnera

Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Profimedia) +0 Mel B: (Foto: Profimedia) Galerija

Mel B trenutno se nalazi pod istragom policije, nakon što je optužena za fizički napad.

Problemi u životu bivše spajsice Mel B nikako da dođu kraju. Nakon burnog i teškog razvoda od bivšeg supruga Stephana Belafontea, priznanja da je ovisna o seksu i alkoholu te da si je pokušala oduzeti život, pjevačica je trenutno pod istragom policije i to zbog fizičkog napada na drugu osobu.

Pogledaj i ovo showbuzz teška situacija Novi problemi za Severinu: Dobila kaznenu prijavu, a i policija je svratila kod pjevačice

Naime, policija provodi istragu nad Mel B zbog toga što je ju je maneken Dujuan Thomas optužio da ga je dva puta udarila u prsa nakon modne revije održane proteklog vikenda, prenosi TMZ.

Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Dujuan je navodno naletio na Mel B iza pozornice i zamolio je za zajedničku fotografiju, na što je ona pristala. No Dujuanu se fotografija nije svidjela i tražio je da se još jednom fotografiraju, što je očito uznemirilo pjevačicu i navodno ga je odlučila udariti u prsa desnom rukom.

TMZ piše i kako je Dujuan ispričao policiji da je sreo Mel B još jednom iste večeri u hotelu te je tvrdio da ga je prepoznala i još jednom udarila u prsa.

Koliko je poznato, maneken nije prijavio ozbiljne ozlijede.

Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Daily Mail je ovih dana objavio i ekskluzivnu priču povezanu s Melinom ovisnošću o seksu i otkriva kako je posjećivala tajne holivudske web-stranice za traženje slavnih neoženjenih partnera, koji objavljuju svoje eksplicitne fotografije na profilima.

U svojoj autobiografiji pjevačica piše kako je bila očajna i htjela se seksati s nekim novim muškarcem nakon razvoda od Stephena.

"S kime sam se trebala seksati, kvragu? Nisam htjela ići na spojeve, nisam željela novu vezu, a i nisam baš mogla nekoga pokupiti u baru", napisala je Mel B.

Web-stranicu joj je preporučio njen gej prijatelj s dobrim vezama u zabavnoj industriji.

Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Nisam mogla vjerovati što gledam kada su mi počele stizati fotografije. Stranica je bila ispunjena s eksplicitnim fotografijama muških spolnih organa. Prijatelj i ja smo se satima smijali zajedno prije nego što sam ja odabrala muškarca koji mi se najviše svidio", otkrila je.

Nekoliko dana kasnije sastala se s mlađim slavnim muškarcem, čije ime nije otkrila, u jednoj hotelskoj sobi, čekajući ga odjevena samo u donje rublje.

"Bilo je užasno neugodno i na kraju se ništa nije dogodilo", priznala je 43-godišnja pjevačica na kraju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene