Stanjila figuru?

Sjećate se Violete? Zaigrala se obradom fotografija, pa šokirala objavom konačnog rezultata

Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Galerija

Lidija Vukičević, poznatija kao Violeta iz Boljeg života, malo se opustila u Photoshopu, tvrde srpski mediji.

Glumica Lidija Vukičević odlučila je svima pokazati svoje najnovije izdanje. U Boljem životu Violetu je krasila dobra linija, a čini se da ju krasi i sada, nakon više desetljeća od prikazivanja te popularne serije.

Pogledaj i ovo Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Ups! Violeta iz Boljeg života napravila pomutnju u Turskoj, nije bilo teško primijetiti da je nešto zaboravila obući

Ipak, iako izgleda sjajno, mnogi su posumnjali u realnost njezine fotografije. Srpski mediji prenose da je Lidija naočigled ''stanjila'' sebe u programu za uređivanje fotografija.

Sumnja da je glumica stanjivala svoju liniju dolazi iz dijela fotografije oko Lidije. Naime, lijevi je stup na fotografiji ravan, dok je desni iskrivljen. ''Violeta'' se očito toliko zaigrala obrađivanjem fotografije da je deformirala sve oko sebe kako bi sebe sredila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene