Nova preobrazba

Aniston kakvu još niste vidjeli - otišla puno dalje od očekivanog!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U drugom nastavku filma 'Kako se riješiti šefa', Jennifer Aniston pokazala je da može ići puno dalje od 'obične gradske cure'.

Čini se da je Jennifer Aniston kao vino – što je starija, to je bolja. Ali i mnogo hrabrija, pogotovo kada se obzir uzme činjenica da je posljednjih godina jurila iz uloge u ulogu već viđenih romantičnih komedija, koje su joj vjerojatno postale i zaštitni znak.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Jennifer Aniston ljubomorna na Miley Cyrus - i to zbog čega

S preobrazbom je započela još prošle godine kada se okušala u ulozi striptizete u filmu 'Mi smo Millersi' u kojem je pokazala svoju seksi i provokativnu stranu, no novi je filmski projekt začinila kao nikad do sad.

Naime, riječ je o nastavku filma 'Kako se riješiti šefa?' u kojem 44-godišnja glumica u ulozi zubarke Julie Harris igra igre zavođenja. Otkriven je scenarij i drugog nastavka u kojem slavna glumica  zavodi dva muškarca i ženu, piše Daily Mail.

U prvom djelu spomenutog filma, Julia većinu vremena pokušava zavesti svog pomoćnika Dalea (Charlie Day), dok u novom nastavku u kostimu stjuardese pokušava pridobiti njegova prijatelja Nicka (Jason Bateman). Nakon što ga osvoji, ponovno okušava svoju sreću s asistentom govoreći mu prostote koje ipak 'ne pale' pa ga zato ucjenjuje... U posljednjoj sceni, Julia i Nickova žena nađu se u seksi klinču - Jenn ovaj filmski nastavak zaista doslovno shvatila i otišla puno dalje očekivanog.

Što je sve još radila 'zločesta' Jen, imati ćete prilike vidjeti krajem godine u kinima. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene