Samo u sandalama!

Još jedno seksi obećanje Vatrenima: Boratova klavijaturistica poručila: ''Ako naši pobijede, svirat ću gola''

Belinda Bedeković (Foto: Instagram) Belinda Bedeković (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Belinda Bedeković (Foto: Instagram) +0 Belinda Bedeković (FOTO: Instagram) Galerija

Nakon Žanamari Perčić i Belinda Bedeković Vatrenima je dala seksi obećanje u slučaju pobjede

Belinda Bedeković proslavila se zahvaljujući Sashi Baronu Cohenu i filmu Borat u kojem je na soundtracku filma odsvirala skladbu ''You Be My Wife?''.

Pogledaj i ovo Kata Dalić i novinar Hrvoje Krolo (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ponos Livna! Posjetili smo rodni kraj Zlatka Dalića i ekskluzivno doznali što o njemu kaže njegova majka: ''Ništa se nije promijenio''

Ova otkačena klavijaturistica i danas se bavi glazbom, ali pažnju privlači nečim sasvim drugim. Naime, Belinda je sklona objavljivanju golišavih fotografija na društvenim mrežama, a sada je otišla i korak dalje. Naime, nakon što je Žanamari na Instagramu obećala slikanje bez gaćica ako Vatreni dođu do finala, njezinim stopama otišla je i spomenuta glazbenica.

 

A post shared by Belinda Bedekovic official (@belindabedekovic) on

''Ako naši pobjede na Svjetskom prvenstvu u nogometu gola ću svirati Keyboard na FB Live! samo u sretnim sandalama'', poručila je na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene