Loš odnos

Slavni glumac još jednom potvrdio da ne zna gdje mu je jedina kćer: "Nisam hladan, neka ide i radi što god želi"

Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) +0 Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Galerija

Slavni glumac Anthony Hopkins još je jednom potvrdio kako nema apsolutno nikakvu komunikaciju s kćeri Abigail i kako ga to zapravo, uopće ne dira.

Nedavno priznanje Anthonyja Hopkinsa kako uopće ne komuncira s kćeri Abigail Harrison i ne zna ima li unučad, izazvale su mnoštvo komentara i čuđenje javnosti. Nakon izazvane drame, poznati glumac stao je u obranu samoga sebe rekavši kako njegove izjave nisu bile bezosjećajne i hladne, nego je jednostavno naučio živjeti s kćerkinom odlukom da ne želi biti dio njegova života.

Pogledaj i ovo Luke Evans Opet ljubi Glumac poznat po isklesanom tijelu pokazao novog dečka, ovog puta izbor je pao na zgodnog grafičkog dizajnera

Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Kako sam kaže: “Ne, nisam bio hladan. Njezina odluka je samo njezina. Znate, učinio sam sve kako sam najbolje znao, ali OK, ako netko ne želi biti dio mog života, u redu. Neka ide i radi što god želi. Nemam nikakve uspomene. Želim joj sve najbolje ali ne želim pričati o svojoj kćeri. Ta priča je za mene završena.“
Glumac je dodao i kako se ne osjeća krivim za ništa jer drugi ljudi rade što žele. Sam to ne može razumjeti i zato se time ne zamara.

Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Njegovo objašnjenje stiglo je nakon što je progovorio za britanski Radio Times o odnosu s Abigail, koju je dobio u braku s prvom suprugom Petronellom Baker 1969. godine. Abigail, koja se bavi pjevanjem i podučavanjem pjevanja te glumom, promijenila je prezime kako bi ostvarila uspješnu karijeru bez utjecaja poznatog prezimena.
Sa slavnim ocem povezala se nakratko tijekom devedestih godina kada je glumila u dva njegova filma “Zemlja sjenki“ i “Na kraju dana“. Od tada su jedva progovorili.

Novinarka Daily Maila, Sarah Rainey izvjestila je kako je od anonimnog izvora, bliskog Abigail, dobila informaciju kako je ona i dalje vrlo povrijeđena cijelom situacijom i lošim odnosom s ocem.
“Svaki put kad je htjela krenuti iznova susretala se s njim – na filmovima, posterima, reklamama.Iako su zapravo živjeli na suprotnim stranama Atlantskog oceana, obzirom da ona živi u Los Angelesu, bilo mu je nemoguće pobjeći.“ – prenosi Daily Mail.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene