Rijetki ga prepoznali

Miljenika žena dugo nismo nigdje vidjeli, a onda se u tajnosti pojavio na mjestu gdje ga nisu očekivali!

Tom Hardy Tom Hardy Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy - 2 Tom Hardy - 1 Tom Hardy - 3 Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) +13 Tom Hardy (FOTO: Profimedia) Galerija

Tom Hardy iznenadio je svojim sudjelovanjem na lokalnom borilačkom natjecanju na koje se prijavio u potpunoj tajnosti.

Holivudski glumac i miljenik žena Tom Hardy iznenadio je gledatelje jednog natjecanja u borilačkim vještinama kada se pojavio kao jedan od sudionika te pokazao da mu potezi akcijskih junaka koje glumi u filmovima i serijama jednako dobro idu i u stvarnom životu, čemu svjedoči i zlatna medalja koju je osvojio.

Pogledaj i ovo showbuzz što mislite? Je li dovoljno uglađen za Jamesa Bonda? Raspravlja se o talentu ljepotana s tetovažama otkad je procurila vijest za novu ulogu

45-godišnji Tom pokazao je svu svoju snagu i borilačku taktiku sudjelujući na UMAC Milton Keynes BJJ Open 2022. održanom u školi Oakgrove u Milton Keynesu. Prema pisanju Daily Maila on je u tajnosti  dogovorio sudjelovanje u lokalnoj školskoj sportskoj dvorani, gdje je sve svoje protivnike bez pardona rušio po podu.

Okupljeno mnoštvo nije moglo vjerovati svojim očima kada je holivudska zvijezda pred njih izašla u plavom borilačkom odijelu, ispod koje su se nazirale brojne tetovaže i top forma. Na kraju je pozirao sa svojom zlatnom medaljom i svjedodžbom, na kojoj je pisalo njegovo puno ime Edward Hardy, bez srednjeg imena Thomas kojim se češće koristi.

Svoj filmski debi ovaj miljenik pbulike imao je prije 21 godinu u hvaljenom ratnom filmu Ridleya Scotta "Pad crnog jastreba", a od tada se pojavio u nizu uspješnih filmova i postao velika holivudska faca. Nakon uspjeha u filmovima "Locke", "Tinker Tailor Soldier Spy" i "Warrior" 2015. je dočekao i svoju prvu nominaciju za Oscar i to u kategoriji najboljeg sporednog glumca. Iako nagradu nije osvojio, etablirao se kao vrhunski glumac koji može portretirati različite karaktere što pokazuje svakom novom ulogom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger +11 Christopher Schwarzenegger i Maria Shriver Nekad i sad Sin slavnog snagatora skrivao se od javnosti zbog izgleda, koji mu je teško padao, a sada impresionira sve oko sebe!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Nives Celzijus +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u bijeloj pripijenoj haljini pokazala i više nego što je trebala, jedan detalj posebno se isticao

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene