Rijetko se odvajaju

Majka ju je u strahu odvela od slavnog oca, a danas joj neodoljivo sliči i njezinoj se ljepoti svi dive!

Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 2 (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 3 (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) +1 Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Galerija

Suri Cruise snimljena je u štenji New Yorku u društvu prijateljice i majke Katie Holmes.

Kćer bivših holivudskih supružnika Toma Cruisea i Katie Holmes, Suri Cruise ovih je dana proslavila 16. rođendan i nakon nekog vremena viđena je konačno u javnosti.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Suri Cruise Bila je odlučna u svojoj namjeri Od poznatog oca odlučila ju je maknuti pod svaku cijenu, a sve zbog jednog razloga: "Uvjerila se u to iz prve ruke"

Suri je u društvu prijateljice i majke snimljena na ulicama New Yorka, u blizini luksuznog stana u kojem zajedno žive. Najnovije paprazzo fotografije pokazuju koliko nalikuje Katie od koje se rijetko kada odvaja i da odrasta u pravu ljepoticu.

"Jako je volim i baš je odrasla. Kada nešto odluči radi sve da u tome bude najbolja", izjavila je nedavno Katie u intervjuu za InStyle.

I dok s majkom ima predivan odnos, Suri s ocem Tomom nema baš nikakvu komunikaciju. Štoviše navodno ga nije ni vidjela još od 2012. godine otkako se razveo od Katie. On je svih ovih godina imao pravo viđati kćer, ali kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije članica njihove crkve. Upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovu braku s Katie, koja se prije deset godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i kćer.

Tom je kćeri navodno redovito slao pisma koja je njezina majka skrivala, no prošle je godine u javnost procurila informacija o tome kako ih je Suri pronašla u kući majčinih roditelja u Ohiju te se nakon što ih je pročitala i sama poželjela vidjeti s njim. Potom se šuškalo i da se Tom odrekao scijentologije, no nije poznato je li do njihovog susreta stvarno došlo.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Marko Tolja - 6 Severina i Marko Tolja - 1 Severina i Marko Tolja - 3 Severina i Marko Tolja - 4 +25 Severina i Marko Tolja - 2 Celebrity Pogledajte zbog koga je Severina završila na rubu suza na proslavi rođendana, taj trenutak ju je posebno dirnuo!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna Rihanna i A$AP Rocky Rihanna Rihanna - 1 +2 Rihanna - 5 Celebrity Rihanna sitno broji do poroda, a iz najmanjih mogućih bikinija se ne skida, čak ni na mjestu gdje joj se nitko nije nadao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene