opet u centru pažnje

Mnogi su zaboravili da su njih dvoje glumili skupa u urnebesnoj komediji iz 1994., a ona je iste godine dobila ulogu koja joj je obilježila karijeru

Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) +0 Jim Carrey (Foto: Getty Images) Galerija

Snima se treći nastavak filma Ace Ventura, u kojem su 1994. godine glumili Jim Carrey i Courtney Cox.

Prošlo je 27 godina otkako je Jim Carrey prvi put na platnu utjelovio Acea Venturu, ulogu koja mu je obilježila karijeru, no mnogi su zaboravili da je glavnu žensku ulogu u prvom nastavku filma odigrala Courtney Cox.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i David Schwimmer "Znamo li se?" "Ona u kojoj Rachel zaboravi Rossa": Pogledajte video koji je izazvao kaos među obožavateljima "Prijatelja"!

Iste godine kada je postala Monica Geller u kultnim "Prijateljima", u šašavoj komediji glumila je Melissu Robinson, koja je životinjskog detektiva angažirala da pronađe simpatičnog dupina Snježnu Pahuljicu, maskotu ragbijaškog tima Miami Dolphinsa. Zbog toga je brzo požalila, no kasnije je shvatila da je Ventura počinje privlačiti, a osjećaji su obostrani.

Iako su se pokazali kao smiješan i dobar spoj, Cox se u drugom nastavku filma, koji je izašao dvije godine kasnije, nije pojavila jer je bila zaokupljena serijom koja je obilježila njezinu karijeru, dok je bez Carreya nastavak bio nezamisliv.

Ipak, sada još nije poznato hoće li se legendarni glumac pojaviti i u trećem nastavku filma, čije je snimanje potvrdila filmska kompanija zaslužna za prva dva nastavka Morgan Creek, prenosi Daily Mail.

"Uzbuđeni smo zbog novog nastavka naše franšize Ace Ventura", kratko su potvrdili, a vijest je u kratkom roku preplavila društvene mreže te se počelo nagađati i tko bi se mogao pojaviti u novom nastavku filma.

S obzirom na to da se Cox trenutačno priprema za najavljeno okupljanje "Prijatelja", obožavatelji je ne očekuju vidjeti u nastavku, no nadaju se da će u ulozi legendarnog detektivskog detektiva ponovno biti Carrey.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) +4 Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Nekad i sad Teško je povjerovati, ali o ljepoti ove žene nekad se naveliko pričalo, danas se krije od ljudi zbog velike pogreške

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene