povratak u prošlost

Sjećate li se da su Saša, Tin i Kedžo nastupali na Dori? Malo nakon toga su se raspali, a ovu pjesmu svi su zaboravili!

Saša, Tin i Kedžo Saša, Tin i Kedžo Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Saša, Tin i Kedžo In Magazin: Damir Kedžo - 3 Damir Kedžo Saša Lozar Saša Lozar - 3 Saša Lozar Saša Lozar - 5 +0 Saša Lozar - 3 Galerija

Saša, Tin i Kedžo su 2005. godine nastupili na Dori s pjesmom "Zašto" i završili na 10. mjestu.

Saša Lozar, Damir Kedžo i Tin Samardžić početkom milenija palili su i žarili glazbenom scenom kao prvi domaći boy bend Saša, Tin i Kedžo.

Pogledaj i ovo Saša, Tin i Kedžo Nakon 17 godina! Saša, Tin i Kedžo ponovno na okupu, pogledajte kako su se dečki sastali i probudili ogromnu nostalgiju!

Spojili su se u talent-showu Nove TV "Story Supernova Music Talents" 2003. godine, a njihovi hitovi "365" i "Ništa ili sve" slušaju se i danas.

No mnogi su zaboravili njihovu romantičnu baladu "Zašto" s kojom su se 2005. godine natjecali na Dori.

Njihova nastupa prisjetite se ovdje.

Nekoć popularni trojac natjecanje je završio na 10. mjestu, a pobjeda je te godine pripala Borisu Novkoviću koji nas je na Eurosongu predstavlja s pjesmom "Vukovi umiru sami".

Malo nakon nastupa na Dori Saša, Tin i Kedžo krenuli su svaki svojim putem i bend se raspao, a ponovno su se okupili prošlo ljeto, ali samo za zajedničku fotku.

Sašu i Kedžu zajedno smo gledali i u All stars sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj je pobijedio Lozar. 

Kedžo je na Dori imao više sreće samostalno i 2020. je pobijedio s pjesmom "Divlji vjetre", no nije dobio priliku nastupiti na Eurosongu jer je te godine otkazan zbog pandemije koronavirusa.

Ovogodišnja Dora održava se u subotu 19. veljače, a već su poznati svi izvođači.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson (Foto: Getty Images) +10 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti Svi su mislili da nikada neće prežaliti ljubav svog života, ali zaljubio se u tajanstvenu ženu, a zbog jednog razloga ne želi reći tko je ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene