uvijek predivne!

Pogledajte kako izgledaju glavne junakinje "Seksa i grada" 11 godina nakon zadnjeg filma, neke je teško prepoznati

Cynthia Nixon (Foto: AFP) Cynthia Nixon (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cynthia Nixon (Foto: AFP) Galerija

Sarah Jessica Parker na Instagramu je podijelila fotografiju s kolegicama iz "Seksa i grada", Cynthijom Nixon i Kristin Davis, a glumice se pripremaju za nove epizode hit-serije.

Glumica Sarah Jessica Parker (56) na Instagramu je podijelila fotografiju s kolegicama iz hit-serije "Seks i grad" Cynthijom Nixon (55) i Kristin Davis (56) uoči dugoočekivanog novog poglavlja popularne serije.

Pogledaj i ovo Seks i grad (Foto: Profimedia) nepoznati detalji Iza kamera kultne serije "Seks i grad": Štikle su im ozlijedile stopala, odabrale su karijeru umjesto djece...

Novo poglavlje jedne od najomiljenijih serija nazvano je "And Just Like That..." i prikazat će se na HBO-u, no Kim Cattrall neće se vratiti na male ekrane kao Samantha Jones, na što su fanovi posebno ljutiti. Ipak, nova fotografija slavnih glumica oduševila je sve. "Ponovno zajedno. Pročitale smo prve epizode serije i družimo se sa starim prijateljima, ali i novim članovima tima", napisala je uz fotografiju na koju su mnogi komentirali kako ne mogu dočekati nove epizode.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis zajedno su na setu prvi put nakon 11 godina otkako su posljednji put utjelovile Carrie, Mirandu i Charlotte. Njihova najnovija fotka nastala je u New Yorku i pokazuje koliko su se promijenile od tada, ali mnogi su im poručili da izgledaju predivno. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Osim glavnih glumica, u novim ćemo epizodama gledati Chrisa Notha koji je utjelovio Facu, Davida Eigenberga koji je glumio Stevea Bradyja te Johna Corbetta koji je igrao Aidana. Producenti su još prije rekli kako će lik Kim Catrall, fatalne Samanthe Jones, biti izbrisan iz serije na isti način kako je završilo njezino prijateljstvo sa Sarah Jessicom Parker i u stvarnom životu, što je zapravo najveće razočaranje gledateljima koji tvrde da serija bez nje jednostavno više neće ista.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput osma emisija TLZP - 5 Maja Šuput osma emisija TLZP - 6 Maja Šuput sedma emisija TLZP - 1 Maja Šuput peta emisija TLZP - 2 +7 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 1 Celebrity Evo kako je slatko Maja završila još jednu voditeljsku sezonu, zbog poruke koju je poslala svima je postala još draža i u toj ulozi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene