i danas su bombe!

Ne zna se koja je više seksi! Stara fotka latino ljepotica u golišavim izdanjima ostavit će vas bez daha

Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz (Foto: AFP) Salma Hayek (Foto: Instagram) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Penelope Cruz (Foto: AFP) +0 Penelope Cruz (Foto: AFP) Galerija

Salma Hayek je na Instagramu objavila staru fotografiju s Penelope Cruz povodom njezina 47. rođendana.

Glumice i najbolje prijateljica Salma Hayek (54) i Penelope Cruz (47) i danas opravdano slove kao najseksi latine u Hollywoodu, a sada se jedna on njih prisjetila kako su izgledale u mlađim danima.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ''ikona!'' Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

"Žene u bijelom", napisala je Salma pored kolaža njihovih starih fotki koji je objavila povodom Penelopina rođendana i na kojem obje nose seksi rublje. Penelope je pozirala u čipkastom bijelom bodiju koji je naglasio njezin uski struk, ali i pozamašno poprsje, a dekolte je u prvom planu i na Salminoj fotki na kojoj je pokazala i isklesane trbušnjake.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Predivne ste", "Dvije najljepše žene svih vremena", "Anđeli", "Kraljice", redali su se komplimenti ispod objave na Instagramu koja je skupila i stotinu tisuća lajkova.

Slične reakcije izazovu svakom zajedničkom fotkom koju podijele, a obožavatelji im i redovito objema poručuju da s godinama samo izgledaju sve bolje.

Latino ljepotice koje su zajedno glumile u filmu "Bandidas" iz 2006. godine, godinama su najbolje prijateljice i često jedna drugu nazivaju sestrama.

"Penelope je oduvijek bila moja junakinja i prijateljica. Znamo se najmanje 20 godina", kazala je Salma u intervjuu za The Edit 2015. godine, a zanimljivo je spomenuti da se jedno vrijeme šuškalo kako među njima postoji i nešto više od prijateljstva.

"Tim glasinama se mogu samo smijati. Žao mi je ali vam moram reći da nismo ljubavnice", objasnila je talk showu Davida Lettermana Penelope koja je od 2010. u braku s glumcem Javierom Bardemom, dok se Salma godinu dana ranije udala za Françoisa-Henrija Pinaulta.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene