Splitski slavuji

Pogledajte kako su Rozga i Grašo tulumarili 2006. godine, prijateljstvo je to koje traje godinama!

Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 1 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Galerija

Jelena Rozga i Petar Grašo 2006. godine zajedno su tulumarili nakon jednog koncerta u Splitu i u Opatiji za vrijeme snimanja Dore, gdje im se pridružila i Severina. Pogledajte kako su izgledali tada.

Poznati Splićani Jelena Rozga i Petar Grašo na sceni su duže od 20 godina, a karijeru su započeli u istoj grupi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Cesarica Velika su si podrška! Popularni Grše i supruga Rafaela prvi put skupa pred kamerama, ona mu je najveća potpora u svemu: "Promijenio se, ali..."

Grašo je svirao klavijature u Magazinu kada je Rozga zamijenila njegovu dugogodišnju djevojku Danijelu Martinović kao glavnu pjevačicu grupe.

Nakon toga oboje su izgradili uspješne samostalne karijere, a među njima se rodilo i prijateljstvo koje traje već godinama.

Prije nekoliko godina Rozga je na svojem Instagramu objavila video s jednog njihova provoda kojim je potvrdila i da ih najviše povezuje ljubav prama glazbi. Grašo je svirao klavir, dok je ona pjevala svoj tadašnji hit "Ne pijem, ne pušim" koji mu je i posvetila, a snimka je izazvala veliko oduševljenje njihovih obožavatelja koji još nisu dočekali njihov zajednički duet.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Sada su isplivale njihove fotografije iz 2006. godine kada su zajedno tulumarili nakon jednog koncerta u Splitu, a iste su godine oboje nastupili na Dori te su se za to vrijeme zajedno provodili i u Opatiji u društvu još jedne poznate Splićanke, Severine. Jelena se te godine predstavila s pjesmom "Ne zovi me Marija", Grašo je pjevao "Prokleto sam", a Seve je odnijela pobjedu s pjesmom "Moja štikla".

Iako su na fotografijama mlađi 15 godina, lako ih je prepoznati jer se nisu puno mijenjali, a moglo bi se zaključiti i da s godinama izgledaju sve bolje.

Rozgu njezini obožavatelji neprestano obasipaju komplimentima na račun izgleda ispod njezinih fotografija na Instagramu, a pjevačica i danas slovi za jednu od najljepših Hrvatica, dok Grašo još od samih početaka drži titulu miljenika žena.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) +0 Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Celebrity "Miješanjem" stražnjice podijelila je Hrvatsku, a zbog njezina novog pothvata mnogi bi opet mogli biti nezadovoljni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene