Ima li on hlače uopće?

Zavoljeli smo ga u omiljenoj hit-seriji prije desetak godina, a i danas mu je teško odoljeti, pogotovo u ovakvom izdanju

Milo Ventimiglia i Alexis Bledel (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia i Alexis Bledel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Milo Ventimiglia i Alexis Bledel (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia i Diane Guerrero (Foto: Profimedia) Milo Ventimiglia i Diane Guerrero (Foto: Profimedia) Milo Ventimiglia i Hayden Panettiere (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia (Foto: Getty Images) +0 Milo Ventimiglia i Diane Guerrero (Foto: Profimedia) Galerija

Milo Ventimiglia pokazao je mišićavo tijelo i nikad bolju formu koju je doveo do savršenstva u jednoj od teretana u Los Angelesu.

Svjetska je javnost američkog glumca Mila Ventimigliu pobliže upoznala nakon njegova pojavljivanja u seriji "Gilmore Girls" u kojoj je glumio buntovnog Jessa u kojeg se zaljubi jedna od glavnih junakinja.

Milo danas ima 43 godine i jedan je od onih muškaraca za koje kažu da stari poput dobrog vina jer za ovim se naočitim glumcem okreću glave gdje god da se pojavi. To se dogodilo i ovih dana kada je snimljen pri odlasku iz teretane u Los Angelesu, a sudeći prema najnovijim fotografijama vježbanje mu se itekako isplati jer je očito u formi života. Njegovi mišići i oblikovano tijelo došli su do izražaja u kratkim sportskim hlačicama i majici bez rukava, a u takvom su ga izdanju snimili paparazzi dok je ulazio u svoj automobil na obližnjem parkingu.

Milo je tako bio i ostao seks simbol, bilo da glumi u romantičnim komedijama, hit-serijama ili teškim dramama, žene ga jednostavno obožavaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milo Anthony Ventimiglia (@miloanthonyventimiglia)

"Ne osjećam se neugodno zbog toga. Mislim da pokušavam, to jest ono što se trudim raditi je to da pokažem da muškarci mogu biti ljubazni i dragi. Ljudi mi prilaze na ulici i govore mi da me njihove žene vole pa im ja predložim da im se zajedno javimo telefonom. Prilaze mi nasmiješeni i vole me takvog kakav jesam što me čini sretnim. A ako mogu postići da se drugi tako osjećaju zbog mene, to je sjajno", izjavio je Milo prilikom gostovanja u emisiji "SiriusXM's Bevelations" prije nekoliko godina.

Milo plijeni pažnju i svojim ljubavnim životom. Dosad nije bio u braku, a jedna od posljednjih žena s kojom je viđen u javnosti bila je glumica Diane Guerrero. Prije nekoliko godina bio je u vezu s Alexis Bledel s kojom je glumio par i u seriji "Gilmore Girls", a bio je i s kolegicom Hayden Panettiere.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 4 Eni Šukunda - 3 +4 Eni Šukunda - 5 inMagazin Naša misica sasvim iskreno o velikoj transformaciji izgleda: Napravila je nekoliko korekcija istovremeno i sada progovorila o svemu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene