Hm...

Nekoć omiljenu slatkicu ulovili u rijetkom izlasku u javnost, prije je osvajala filmovima, sad se priča o nečem drugom

Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) +0 Meg Ryan (Foto: Profimedia) Galerija

Meg Ryan nekoć je žarila i palila Hollywoodom, no otkako je otkrila čari estetskih operacija rijetko se pojavljuje u javnosti.

Glumica Meg Ryan u posljednje se vrijeme vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, no nije odbila poziv na gala večeru koja se nedavno održala u Los Angelesu. 59-godišnja glumica na crvenom tepihu se pojavila u decentnoj haljini s cvjetnim uzorkom, no njezino lice bilo je ono o čemu su svi brujali.

Pogledaj i ovo Meg Ryan Kao da to nije ona! Bivša omiljena plavuša poricala je ovisnost o operacijama, ali lice joj je sada uništeno i nema traga staroj ljepoti

Meg je 90-ih godina bila jedna od najpopularnijih glumica i omiljena slatkica s velikih ekrana, a svjetsku slavu su joj osigurale brojne romantične komedije u kojima se pojavila. Slavna glumica je u jednom trenutku upoznala čari estetske kirurgije te je na pragu šezdesete godine skoro neprepoznatljiva.

Njezino izbotoksirano lice koštalo ju je i sve rjeđeg angažmana u Hollywoodu, no čini se kako ju to nije spriječilo u naumu da sve češće ide pod nož. Ruže joj nisu cvale ni u privatnom životu.

Od glumca Dennisa Quaida razvela se 2001. godine, a zajedno su bili od 1991. i imaju sina Jacka. Godinu dana kasnije, kada je njezin razvod finaliziran, potvrdila je vezu s kolegom Russellom Croweom kojeg je upoznala na setu filma "Dokaz života" 2000. godine, dok je još bila u braku. A iako se u javnosti nagađalo da je Meg prevarila supruga s Croweom i da su se zato rastali, glumica je to opovrgnula i medijima otkrila da je razlog njihova razvoda bila Quaidova nevjera. Meg i Russell nisu dugo potrajali i prekinuli su nakon samo osam mjeseci veze.

Nakon ljubavnih prodoloma Ryan je posvojila kćer Daisy koju ne pokazuje puno u javnosti, a par godina nakon toga je započela vezu s glazbenikom Johnom Mellencampom koji je zbog nje napustio suprugu Elaine Irwin nakon 19 godina braka. Par je 2017, godine objavio zaruke, a šuškalo se i da su se vjenčali u tajnosti iako to nijedno od njih nikada nije potvrdilo. Nakon osam godina veze, pred kraj 2019. glumica je prekinula zaruke s glazbenikom i o njezinom ljubavnom životu od tada nema nikakvih novosti.

Meg Ryan danas živi u Los Angelesu, no što više može skriva se od medija.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Maju Šuput pitali su tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu, njezin odgovor će vas oduševiti

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Axl Rose (Foto: Profimedia) Axl Rose (Foto: Profimedia) +0 Axl Rose (Foto: Profimedia) Nekad i sad Odbija prihvatiti da stari te se podvrgnuo raznim zahvatima koji su ga potpuno izobličili, više ne sliči na sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene