Oduševio gestom

Ljepotan je bio, s godinama je sve zgodniji, a sad je uhvaćen u trenutku kojim je još jednom osvojio javnost

Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon i Nancy Carlsson-Paige (Foto: Profimedia) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty) +0 Matt Damon (Foto: Getty Images) Galerija

Matt Damon poveo je na snimanje u Sydney cijelu svoju obitelj kako ne bi bio odvojen od njih, a tijekom večere s njima neko je vrijeme posvetio konobaru koji je očito njegov obožavatelj.

Matt Damon (50) poznat je kao jedan od najljubaznijih i najopuštenijih glumaca u Hollywoodu i uvijek rado popriča sa svojim obožavateljima. 

Pogledaj i ovo Matt Damon i Ben Affleck - 1 Neuništiva veza! Koja je tajna 40 godina dugog prijateljstva i nerazdvojnog tandema Matta Damona i Bena Afflecka?

Damon, koji je najpoznatiji po romantičnoj drami "Dobri Will Hunting" za koju je osvojio Oscara, trenutačno boravi u Sydneyju sa svojom obitelji. Naime, glumac tamo snima film "Thor: Love and Thunder" i nije htio biti odvojen od supruge Luciane (45) i njihovih kćeri Isabelle (14), Gije (12) i Stelle (10) pa ih je poveo sa sobom. 

Matt je viđen u restoranu s obitelji kada je učinio potez kojim je još jednom osvojio javnost. Naime, neko je vrijeme posvetio konobaru, koji je očito njegov obožavatelj, u talijanskom restoranu i porazgovarao s njime. 

Osim tom ljubaznom gestom, kojom je pokazao i da se sve ove godine svoje karijere nije umislio, privukao je pozornost svojim izgledom. Naime, u sivoj majici ocrtavao se njegov mišićavi torzo, čime je pokazao da redovito trenira, ali i da izgleda jednako dobro kao i na početku karijere ili možda čak i bolje.

Fotografije možete pogledati ovdje. 

Inače, Matt je od 2005. u braku s dizajnericom interijera Lucianom i ona ga je, na žalost mnogih obožavateljica, maknula s popisa najpoželjnijih neženja. 

Ona je prije njega bila udana za Argetinca Arbella Barrosu i dobili su kćer Alexiju (22). Damon ju smatra svojom kćeri i uvijek to ističe kad govori o njoj. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +3 David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Nekad i sad U 54. izgleda mlađe nego prije 10 godina! Pogledajte transformaciju zbog koje je i njegova prezgodna djevojka pala u drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene