Neki su neprepoznatljivi!

Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Kelly McGillis (Foto: Getty Images) +0 Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Galerija

Kelly McGillis nekad je bila seks-simbol, a danas bi je rijetki prepoznali. Meg Ryan je svoj izgled izmijenila kozmetičkim zahvatima, a evo što su godine donijele i ostatku glumačke ekipe legendarnog filma ''Top Gun''.

Akcijski hit "Top Gun" iz 1986. proslavio je nekoliko glumaca i pretvorio ih u svjetske zvijezde, a ubraja se među kultne filmove. 

Pogledaj i ovo Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Nema šanse da biste je prepoznali! Ovako je prije 36 godina izgledala plavuša za kojom su muškarci ludjeli, pogledajte koliko se promijenila od dana najveće slave!

U njegovo snimanje uloženo je "tek" 15 milijuna dolara, dok je zaradio čak 356,8 milijuna dolara. Iako većina "Top Gun" povezuje s glavnim zvijezdama Tomom Cruiseom (58) i Kelly McGillis (63), u njemu su glumili i Meg Ryan (59), Val Kilmer (61) i Anthony Edwards (58), koji je poznat po seriji "Hitna služba". 

Film će uskoro proslaviti 35. godišnjicu od svog izlaska, a zanimljivo je da samo Cruise i Edwards nalikuju sebi iz tog vremena. Naime, Meg je nekad bila poznata kao holivudska slatkica, no promijenila je svoj izgled brojnim estetskim zahvatima. 

Svojom ovisnošću uništila je prirodnu ljepotu zbog koje je nekad izazivala divljenje, a to joj je utjecalo i na karijeru, te je posljednjih godina sve rjeđe gledamo u filmovima. Nije imala sreće ni u ljubavi. Meg se 2001. razvela od glumca Dennisa Quaida, s kojim je u braku bila od 1991. godine i s kojim ima 28-godišnjeg sina Jacka Quaida.

Godinu dana kasnije, kada je njezin razvod finaliziran, potvrdila je vezu s kolegom Russellom Croweom, kojeg je upoznala na setu filma "Dokaz života" 2000. godine, dok je još bila u braku. U međuvremenu, točnije 2006. godine glumica je posvojila kćer Daisy, kojoj je danas 16 godina i koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Meg je zatim 2010, godine započela vezu s glazbenikom Johnom Mellencampom, koji je zbog nje napustio suprugu Elaine Irwin nakon 19 godina braka. Par je 2017, godine objavio zaruke, a šuškalo se i da su se vjenčali u tajnosti iako to nijedno od njih nikada nije potvrdilo. Nakon osam godina veze, pred kraj 2019. glumica je prekinula zaruke s glazbenikom i o njezinu ljubavnom životu od tada nema nikakvih novosti.

Nekadašnji seks-simbol Kelly McGillis također je neprepoznatljiva. Rijetko se pojavljuje u javnosti, a prije dvije godine progovorila je o tome zašto se neće pojaviti s ostatkom glumačke ekipe u novom nastavku "Top Gun: Maverick".

"Stara sam i debela, izgledam primjereno svojim godinama i o tome se zapravo radi u cijeloj priči. Ali radije se osjećam potpuno sigurno u svojoj koži i sa svojim godinama", izjavila je Kelly.

Danas živi mirnim životom u Pennsylvaniji, gdje se preselila 2002. godine. Unatoč tome što je imala uspješnu karijeru i snimila filmove "Svjedok" s Harrisonom Fordom i "Optužena" s Jodie Foster, odlučila je napustiti Hollywood i posvetiti se obitelji. Ipak, istaknula je kako je sretna što je njezinu ulogu preuzela Jennfer Connelly.

Kelly se udavala dva puta, ima dvoje djece, a 2010. godine svijetu je obznanila da je lezbijka.

Ni Val Kilmer više nije nalik sebi, no njegov je izgled izmijenila teška bolest. Naime, u siječnju 2015. tabloidi su počeli pisati o tome da glumac boluje od tumora, no glumac je tek u travnju 2017. godine potvrdio u jednom intervjuu da vodi dvogodišnju bitku s rakom grla, zbog kojeg mu je drastično smanjen raspon glasa te zbog kojeg ima respiratornih problema.

Teško zdravstveno stanje ostavilo je traga na omiljenom glumcu pa on danas više nije mišićavi frajer kakvim ga pamtimo iz 90-ih, već 61-godišnji muškarac posvećen svom zdravlju. 

Najbitnija žena u njegovu životu njegova je bivša supruga, glumica Joanne Whalley (59), koju je upoznao na setu filma "Willow". Vjenčali su se 1988., a brak je potrajao sve do 1996. Zajedno su dobili dvoje djece, a danas su navodno u dobrim odnosima.

Inače, Val je u svojoj knjizi "I'm Your Huckleberry" otkrio je da je bio zaljubljen u kolegicu Angeline Jolie (45). Sviđala mu se Angelina prije nego što su počeli snimanje na povijesnom filmu "Aleksandar Veliki" 2003. Glumac je istaknuo kako nije mogao dočekati da poljubi lijepu Jolie. Dodao je kako joj je htio kupiti i avion Gulfstream. Val je u filmu tumačio kralja Philipa II., a Angelina kraljicu Olympiju.

"Razvili smo prijateljstvo. Bio sam uz nju kad je njezina majka Marcheline Bertrand izgubila bitku s rakom. Obje su živjele u Marchelinom omiljenom hotelu, ili je možda bio Angelinin. Dogodilo se da sam i sam tamo boravio. Naše druženje je bilo značajno", napisao je u knjizi.

Cruise je za razliku od kolega ostao prilično isti kao i 1986., no šuška se da je malo sređivao bore na licu. Trenutačno snima film "Nemoguća misija 7" i navodno ljubi 20 godina mlađu kolegicu Hayley Atwell. Iza sebe ima brakove s Mimi Rogers, Nicole Kidman i Katie Holmes, a američki mediji tvrde da su se raspali zbog njegove zaluđenosti scijentologijom. 

Tom je u 59. godini u odličnoj formi i rado izvodi vratolomije na setu "Nemoguće misije" koja mu je obilježila karijeru nakon "Top Guna", a mnogi ga pamte i po filmu "Jerry Maguire". 

Njegov kolega Anthony nekoliko godina nakon što su skupa snimili akcijski hit ostvario je ulogu života, onu doktora Marka Greena u seriji "Hitna služba". Za nju je osvojio nagradu Zlatni globus i još nekoliko priznanja te je bio nominiran za Primetime Emmy. Postoji jedna zanimljivost sa seta "Top Guna", a to je da Edwards jedini od glumačke ekipe nije povratio dok su snimali scene u borbenim avionima. 

Uz glumca se ne vežu neki skandali i od 1994. je u braku s vizažisticom Jeanine Lobell, s kojom ima četvero djece. 

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Screenshot) +1 Christina Aguilera (Foto: AFP) Nekad i sad Pamtimo je kao sitnu mršavicu, ali s godinama su joj zaštitni znak postale bujne obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene