A tek stil kakav je imao!

Osvanule fotke Luke Nižetića od prije 15 godina, isklesanim mišićima i dugoj kosi onda nije bilo ni traga, evo koliko se promijenio!

Luka Nižetić Luka Nižetić PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić +0 Luka Nižetić i more Galerija

Luka Nižetić je prije 15 godina izgledao poprilično drugačije nego danas, a sada su osvanule i fotografije iz tog razdoblja.

Luka Nižetić danas slovi kao jedan od najseksepilnijih domaćih zvijezda i to zahvaljujući isklesanom tijelu i mišićima kakvima se malo tko od njegovih kolega može pohvaliti, a tome sigurno doprinose i brojne tetovaže kojima ih je ukrasio.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

No prisjetili smo se kako je Luka izgledao 2006. godine u vrijeme dodjele Porina, a koliko se promijenio on i njegov stil vidljivo je na prvi pogled. Na fotografijama ima kratko ošišanu frizuru, a u to je vrijeme volio nositi kratke traper jakne u kombinaciji s prugastim majicama i jarko crvenim hlačama, a sve je začinio zanimljivim sunčanim naočalama. 

Za nastup na dodjeli glazbenih nagrada te se godine pojavio u bijelim hlačama i prugastoj košulji, a na nogama je nosio tada moderne tenisice.

Luka je nedavno zapalio Instagram kada je objavio fotografiju s odmora u Grčkoj na kojoj je pokazao svoje isklesano tijelo u kupaćim gaćicama. 

"Jesi li ti stvaran?" upitala ga je Anita Dujić, a prizor je izazvao nevjericu i kod mnogih drugih njegovih pratitelja.

 "Posejdon", "Grčki Bog", "Spavaš li mirno Aquaman-u?", još su neki od komentara koje je Luka dobio, a slične reakcije često je izazivao i ovo ljeto koje je proveo na Visu pa je redovito dijelio svoje fotografije s plaže.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bohemian Rapsody Freddie Mercury (Foto: Profimedia) +0 Queen (Foto: Screenshot/YouTube) Preporuke Šest mjeseci se pripremao za smrt, a fanovima je tešku istinu otkrio tek dan prije nego što je umro: "Nestao je u roku od 24 sata"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene