59 joj je godina

Uloga naporne Janice promijenila joj je život, a evo kako 17 godina poslije izgleda ženica piskutava glasa koja je opsjedala Chandlera!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maggie Wheeler proslavila se kao Janice u seriji "Prijatelji", u kojoj je glumila uz Matthewa Perrya, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matta LeBlanca, Davida Schwimmera, i Lisu Kudrow.

Glumicu Maggie Wheeler mnogi i danas najbolje pamte po pojavljivanju u seriji "Prijatelji", u kojoj je utjelovila Janice, Njujorčanku piskutava glasa koja je opsjednuta Chandlerom Bingom i kojemu je išla na živce. 

Pogledaj i ovo Paul Rudd (Foto: Profimedia) ključni glumci Mnogi su primijetili da u posebnoj epizodi "Prijatelja" fali nekoliko likova, evo razloga zašto su ih izostavili

Danas 59-godišnja Maggie od tih se dana nije puno promijenila, a bila je dio ponovnog okupljanja omiljene ekipe. U intervjuu za emisiju Sunrise on Friday osvrnula se na dane snimanja i priznala da joj je uloga Janice bila jedna od najboljih i najdražih u glumačkoj karijeri.

"Bio je to moj najbolji posao. Okruženje na setu bilo je prekrasno, svi su bili toliko ljubazni i lijepo smo surađivali. Sve je bilo izvanredno", izjavila je.

Otkrila je i kako je poznavala Jennifer Aniston i prije nego što su dobile ulogu u hit-seriji.

"Uvijek su me dočekivali srdačnom dobrodošlicom, družili smo se svi, kartali poker u pauzama, zajedno ručali. To mi je promijenilo život na sve moguće načine jer biti dio nečeg tako velikog i urnebesnog nije mala stvar", prisjetila se i dodala da ju ljudi i dandanas zbog toga prepoznaju na ulici i prilaze joj.

Ekipa se ponovno okupila nakon 17 godina i svima je to bio jedinstven osjećaj, pa i Maggie.

"Bio je fenomenalan osjećaj vidjeti sve i biti ponovno na starom mjestu", priznala je.

Lik Janice prvi se put u seriji pojavio 1994. godine, a bila je djevojka Chandlera Binga, kojeg je utjelovio Matthew Perry. Istaknula kako je upravo njezina ideja bila da Janice ima kreštav i iritantan glas jer je smatrala kako se mora podudarati s Chandlerovom energijom.

"Odlučila sam to kada sam pročitala što će se u jednoj sceni događati. Smislila sam i onaj smijeh jer je Matthew toliko komičan i znala sam da će me nasmijavati na setu", ispričala je glumica. Kaže i kako su se scenaristi zaljubili u lik Janice te su uvijek nalazili povoda da je vrate u seriju.

Osim u "Prijateljima" Maggie se pojavila i u drugim kultnim sitcomima poput "Seinfelda", "Will i Grace" te "Svi vole Raymonda", a glumila je i u seriji "Kalifornikacija". Uz glumu Maggie se bavi i glazbom, a istaknula je kako je tijekom pandemije koronavirusa iskoristila vrijeme za svoju kreativnost.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene