Serija je bila hit!

Pamtimo je kao ružičastu Power Rangericu, a nitko ne može vjerovati kako izgleda u 52. godini i što ju je koštalo karijere!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amy Jo Johnson glumila je u seriji "Power Rangers" od 1993. do 1995. godine, što joj je donijelo svjetsku slavu.

Američka glumica Amy Jo Johnson proslavila se u legendarnoj seriji za djecu i mlade "Power Rangers", i to kao Kimberly Heart iliti ružičasti rendžer.

Od tih dana njezine najveće slave prošlo je puno vremena, no danas 51-godišnja Amy izgleda kao da dana nije ostarjela. Tome možda najbolje svjedoče fotografije koje sama objavljuje na profilu na Instagramu, i to, za razliku od brojnih kolegica, bez ikakvih filtera i uređivanja. Često dijeli i one na kojima pozira u potpunosti bez šminke i čistog lica s tek pokojom borom, koje su znak dostojanstvenog starenja bez ikakvih odlazaka pod nož.

Amy je u seriji "Power Rangers" glumila od 1993. do 1995. godine, odnosno u prve tri sezone, a 1997. godine je snimila i film "Turbo: A Power Rangers Movie". Nakon uloge Kimberly nastavila se baviti glumom, ali joj niti jedna druga uloga nije donijela toliko uspjeha. Usto se okušala i kao redateljica i priznala da se u tome pronašla.

"Iskreno, nisam mogla birati u svojoj karijeri. Mislim da postoji veoma mala šaka ljudi u Hollywoodu koji zapravo biraju svoje uloge", izjavila je Amy jednom prilikom i dodala da se nikada zapravo nije osjećala ugodno glumeći te da ju je nesigurnost zapravo i koštala karijere.

Osim glume i režiranja simpatična glumica okušala se i u glazbenim vodama, pa je snimila tri albuma, a posljednji je objavila 2013. godine.

Amy je od 2009. do 2017. godine bila u braku s producentom i poduzetnikom Olivierom Ginerom, s kojim je dobila kćer, a posljednje dvije godine u vezi je s muškarcem čiji identitet nije otkrila.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć je bila oličenje ljepote i uspjeha, a danas je beskućnica koja bosa traži hranu po smeću

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Neda Ukraden o pravoj ljubavi - 2 Celebrity Neda Ukraden mnoge je ostavila u čudu nakon zadnjeg izlaska: ''Svi su se počeli okretati kad je ušla, odmah su krenuli komentari...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene