Sjećate se njega?

Njegovim zavodničkim vještinama Rachel nije odoljela, a pogledajte kako markantni Talijan izgleda 26 godina kasnije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cosimo Fusco jedan je od glumaca kojeg smo imali prilike gledati u seriji "Prijatelji" prije 26 godina.

Talijanski glumac Cosimo Fusco jednu od najzapaženijih uloga u svojoj karijeri ostvario je u mnogima omiljenoj seriji "Prijatelji" u kojoj je, ni više ni manje, utjelovio Paola, dečka Rachel Green koju je glumila Jennifer Aniston.

Pogledaj i ovo Prijatelji Fanovi, što čekate? Originalni scenariji ovih dviju epizoda ''Prijatelja'' idu na aukciju, cijena bi mogla postići velike razmjere

Od tih je epizoda prošlo čak 26 godina, a Cosima obožavatelji serije danas teško prepoznaju. On je na svom profilu na Instagramu, gdje ga prati tek 1500 obožavatelja, pokazao da se od tada u potpunosti promijenio. Danas umjesto dugih crnih uvojaka koji su mu bili zaštitni znak ima kratku kosu i prosjedu bradu, pokoju boru, ali i dalje se može pohvaliti prepoznatljivim talijanskim šarmom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosimo Fusco (@cosimo_fusco)

Nakon uloge u "Prijateljima" Cosimo se pojavio i u serijama "Alias" i "Mentalist", a onda se posvetio karijeri u rodnoj Italiji, a uskoro bi ga trebali gledati u najnovijem filmu "Veneciafrenia".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Celebrity Na pozornici je najveća zavodnica, a u šetnji neodoljiva djevojka iz susjedstva koja ponosno ističe i slavi sve svoje obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene