jedva dočekali!

Prije 17 godina skupa su osvojili srca publike, a sad opet zajedno rade na novom projektu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mark Ruffalo i Jennifer Garner na Instagramu su potvrdili da rade na novom zajedničkom prijektu, 17 godina nakon filma "Od klinke do komada".

Gotovo 17 godina otkako su se na velikom platnu pojavili zajedno u filmu "Od klinke do komada", Jennifer Garner i Mark Ruffalo ponovno rade na zajedničkom projektu. Radi se o filmu "The Adam Project", a 48-godišnja Jennifer i 53-godišnji Mark su se na svojim Instagramima osvrnuli na suradnju.

Pogledaj i ovo Mark Ruffalo Nije mu bilo lako Tjednima je šutio o strašnoj dijagnozi koju je dobio, a sve da bi zaštitio svoju trudnu suprugu: "Jednostavno to ne bih mogao"

"Želja mi se ispunila! Proživjela sam savršeni dan sa svojim starim prijateljem", napisala je Jennifer u opisu fotografije koju je objavila. Jednaku fotografiju objavio je i Ruffalo. "Ponovno druženje sa starom prijateljicom. Zna li netko gdje u Kanadi mogu nabaviti Razzles?", napisao je glumac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo)

Jennifer je u filmu "Od klinke do komada" utjelovila Jennu koja se preko noći transformirala od 13-godišnje djevojčice do 30-godišnje djevojke. Ruffalo je utjelovio Jennina prijatelja Matta, koji je prestao razgovarati s njom nakon transformacije. Razzles su najdraži bomboni oba lika u filmu, a glumci su oduševili obožavatelje svojim objavama kojima su se referirali na činjenice iz popularnog filma.

U novom filmu Netflixove produkcije Ruffalo i Garner glume Adamove roditelje, a njega će glumiti Ryan Reynolds. Unatoč pandemiji koronavirusa, Garner i Ruffalo rade punom parom, a uskoro će biti objavljeni novi filmovi oba glumca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene