inspiriraju mnoge!

Nježno je držala za ruku muškarca kojeg voli 38 godina, a idiličan par nikada ne namjerava stati pred oltar

Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kurt Russel i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Goldie Hawn (Foto: Profimedia) Goldie Hawn (Foto: Instagram) +0 Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Galerija

Glumci Goldie Hawn i Kurt Russell često spominju kako ne namjeravaju nikada pred oltar, no njihova ljubav uzor je mnogima diljem svijeta.

Goldie Hawn (75) i Kurt Russell (70) jedan su od omiljenih i najdugovječnijih holivudskih parova, a svakim izlaskom u javnost oduševe svoje obožavatelje. Fotografi su ih snimili u šetnji Santa Monicom ovoga vikenda, a slavni par nježno se držao za ruke. U ležernom izdanju su uživali u društvu jedno drugoga, a na znatiželjne poglede nisu se obazirali.

Pogledaj i ovo Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Bio joj je premlad! Vole se 40 godina, ali nikad se nisu vjenčali: Ljubav im se nije dogodila na prvi pogled, spojilo ih je nešto drugo!

Inače, par je u vezi od 1983., a zaljubili su se nakon što su skupa snimali film "Swing Shift". Imaju sina Wyatta Russella (34), koji se također bavi glumom.

Goldie rado govori o svom odnosu s Kurtom koji se mnogima čini idiličnim, no nije ju treći put odveo pred oltar. "Sretni smo i zaljubljeni. Volim biti s njim, svako jutro donosi mi kavu, ja ga za to nagradim poljupcem. Volimo se, ali i svađamo, baš kao i svaki drugi par. Volimo život koji živimo zajedno", istaknula je jednom.

Par se upoznao godinama ranije nego što je započeo vezu, 1968. na snimanju filma "Jedinstveni, istinski, originalni obiteljski bend" i već je tada Hawn bila impresionirana Russellom. Njoj je tada bila 21, a njemu tek 16 godina i nisu odmah kliknuli. No kada su se ponovno sreli na setu romantične drame "Swing Shift" 15 godina kasnije, dogodila im se ljubav koja traje do današnjih dana.

Iako su skupa već gotovo četiri desetljeća, Kurt i Goldie nikada nisu svoju ljubav okrunili brakom te to i ne namjeravaju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene