Žene ga i dalje obožavaju

Muškarac koji je često bio na listama najseksi muškaraca već 38 godina voli samo jednu ženu s kojom nikad nije stao pred oltar

Kurt Russel i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Kurt Russel i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kurt Russel i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Galerija

Kurt Russell proslavio je okrugli 70. rođendan, a većinu života proveo je s Goldie Hawn.

Glumac Kurt Russell tijekom svoje dugogodišnje karijere često završavao je na listama najseksi muškaraca na svijetu, a i danas slovi kao miljenik žena.

Pogledaj i ovo Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Bio joj je premlad! Vole se 40 godina, ali nikad se nisu vjenčali: Ljubav im se nije dogodila na prvi pogled, spojilo ih je nešto drugo!

Russell ovog ožujka slavi okrugli 70. rođendan, a iako za njim žene i dalje lude, on je već više od 38 godina vjeran samo jednoj - glumici Goldie Hawn (75).

Kurt, kojemu je otac također bio slavni glumac Bing Russell, karijeru je započeo kao dječji glumac te se u šezdesetima pojavio u brojnim filmovima, uključujući "Dogodilo se na Svjetskom sajmu" (1963) s Elvisom Presleyjem u glavnoj ulozi.

Zanimljivo je da je 16 godina kasnije sam utjelovio Elvisa u istoimenoj mini seriji, za što je nominiran za Emmyja. Iste te 1979. godine oženio se glumicom Season Hubley, s kojom je u braku bio četiri godine, a zajedno su dobili sina Bostona.

Goldie je upoznao na snimanju filma "Jedinstveni, istinski, originalni obiteljski bend" 1967. godine. Njoj je tada bila 21, a njemu tek 16 godina i nisu odmah kliknuli. No kada su se ponovno sreli na setu romantične drame "Swing Shift" 15 godina kasnije, dogodila im se ljubav koja traje do današnjih dana.

Iako su skupa već gotovo četiri desetljeća, Kurt i Goldie nikada nisu svoju ljubav okrunili brakom te to i ne namjeravaju.

"Sviđa mi se biti Kurtova djevojka, i obratno. Sretni smo", rekla je Goldie u jednom intervjuu.

I ona iza sebe ima jedan propali brak. Goldie je od 1976. do 1982. godine bila udana za glazbenika Billa Hudsona, s kojim je dobila sina Olivera i kćer Kate. Njih je Kurt, nakon što ih se njihov otac odrekao, prihvatio i odgajao kao svoje.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) +2 Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je zavodnik koji je osvajao lijepe i uspješne žene, a onda je naglo nestao iz javnosti pa šokirao transformacijom

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mel C (Foto: Profimedia) +0 Mel C (Foto: Profimedia) Nekad i sad Od dana njezine najveće slave prošlo je čak 27 godina, tad je žarila i palila u bendu koji su svi obožavali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene