Ma nemoguće!

Sjećate li se slatke studentice u koju se zaljubio Ross iz Prijatelja? Evo kako izgleda i što radi 22 godine kasnije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexandra Holden je u hit-seriji "Prijatelji" glumila mlađahnu djevojku Rossa Gellera, koja je mnogima ostala u pamćenju.

Glumica Alexandra Holden je prije pune 22 godine utjelovila djevojku Rossa Gellera, kojeg je u hit-seriji "Prijatelji" glumio David Schwimer, a mnogi se slažu da se od tih dana gotovo uopće nije promijenila.

Pogledaj i ovo Prijatelji Fanovi, što čekate? Originalni scenariji ovih dviju epizoda ''Prijatelja'' idu na aukciju, cijena bi mogla postići velike razmjere

Alexandra se 1999. godine u Prijateljima pojavila kao studentica Elizabeth i u to je vrijeme bila 12 godina mlađa od Rossa, a nakon toga je ostvarila poprilično uspješnu karijeru, pa su je mnogi mogli zamijetiti u serijama "Gen-Z" i "Millennial, "Six Feet Under, "Grey's Anatomy", "NCIS" i "CSI". Glumačku karijeru započela je u filmu "The Last Time I Committed Suicide" iz 1997. godine, prije nego što je glumila u filmovima "In and Out", "Drop Dead Gorgeous", "The Hot Chic" i "Lovely Molly".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Holden (@heyalexandraholden)

Danas ima 44 godine i nedavno je progovorila svojem pojavljivanju u Prijateljima i otkrila kako je dobila uputu da pred kamerama izgleda što je moguće više seksi.

"Pozvali su me na čitanje s Davidom Schwimmerom, na kojem se trebala vidjeti kemija između nas dvoje. Bilo je zastrašujuće jer su mi producenti rekli da uđem i izgledam što više seksi. Nisam znala što da radim s tom informacijom, ali brzo sam uhvatila ritam. Sada kad sam starija, ne bih bila sretna da dobijem tu uputu", prisjetila se u razgovoru za The Guardian.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić - 3 Ivan Temšić - 2 +11 Ivan Temšić - 1 Celebrity Tko je lijepa djevojka koja je osvojila srce našeg MasterChefa? Ne pokazuje je često, ali dijele istu strast!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +3 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene