Njoj to i danas nije jasno

Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Pippa Middleton (Foto: AFP) +0 Carole i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Pippa Middleton prije 10 godina završila je na naslovnicama svih medija zbog haljine koju je odabrala za sestrino vjenčanje, a danas živi mirnim obiteljskim životom.

Budući britanski kralj, princ William, i njegova supruga Kate Middleton slave 10. godišnjicu braka, a svijet se prisjeća jednog od najraskošnijih kraljevskih vjenčanja u novijoj povijesti. Nisu samo William i Kate onda bili u centru pažnje. Taj je dan označio i novi život za Pippu Middleton, sestru vojvotkinje od Cambridgea. Naime, Pippa se našla u centru pozornosti zbog haljine koju je odabrala za sestrino vjenčanje.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William - 2 "čini sve kako bi zaštitio obitelj" Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Svijet su obišle fotke njezine pozadine koja se isticala u pripijenoj bijeloj svečanoj haljini, a sama Pippa zbog toga je dobila i posebnu stranicu na internetu, koja je imala milijune pratitelja. "Bila sam iznenađena i još danas mi nije jasno čemu tolika buka oko svega", rekla je Pippa prije dvije godine o cijeloj toj situaciji.

Istaknula je kako je već nekoliko godina pod budnim okom javnosti koja prati svaki njezin korak, no više joj to ne smeta. "Znalo me to sve jako živcirati. Ljudi su me pratili, iskakali ispred mene s fotoaparatima i radili mi neugodne situacije. Mislim da sam se već navikla na to", ispričala je Kateina sestra.

Pippa je medijsku pozornost i iskoristila te je bila kolumnistica za nekoliko časopisa, a objavila je i knjigu. Nakon nekog vremena navodno je princ William razgovarao s njom te joj je savjetovao da se makne iz medija jer bi sve moglo naštetiti i kraljevskoj obitelji zbog mogućih negativnih komentara. Podržao ju je u poslu, a savjetovao ju je i za budućnost njezine karijere.

U milijardera Jamesa Matthewsa zaljubila se 2016. godine, a par je stao pred oltar godinu kasnije. Njihovo prvo dijete Pippa je rodila 2018. godine u istoj bolnici u kojoj je Kate rodila sve troje djece. Prošlog mjeseca par je dobio i kćer Grace Elizabeth, a kako kažu njihovi prijatelji, uživaju zajedno te pokušavaju ostati što dalje od medija i posvetiti se obiteljskom životu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) +0 David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nju stvarno dugo nismo vidjeli: Omiljena slatkica 90-ih slavi rođendan u badiću, pogledajte je li se imalo promijenila!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) +4 Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zlobni komentari nisu ga spriječili da i četvrti put uplovi u bračnu luku, i to s 39 godina mlađom studenticom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene