Izobličio se potpuno!

Bio je jedan od najvećih šarmera i žene su ga obožavale, a zbog želje da ostane mlad danas jedva može pomaknuti lice i nasmijati se!

Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Meg Ryan i Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) +4 Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) Galerija

Dennis Quaid gostovao je u showu Ellen DeGeneres, u kojem je pokazao i novi izgled nakon, čini se, nekoliko estetskih zahvata.

Američki glumac Dennis Quaid gostovao je u showu Ellen DeGeneres, u kojem se prisjetio nekih prijašnjih epizoda i njihovih zajedničkih suradnji i uspomena, no ono što je svima zapelo za oko je glumčev izgled.

Pogledaj i ovo Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Ljubav nema granica Zlobni komentari nisu ga spriječili da i četvrti put uplovi u bračnu luku, i to s 39 godina mlađom studenticom

Naime, činilo se kako 67-godišnji glumac pričajući s Ellen jedva pomiče lice i smije se, a svi su odmah zaključili kako je to posljedica očiglednih estetskih zahvata kojima ni on nije odolio. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Dennis je tijekom bogate glumačke karijere imao i bogati ljubavni život i oduvijek je bio na glasu kao veliki šarmer. Pred oltar je stao četiri puta, a posljednja odabranica njegova srca je studentica Laura Savoie, s kojom se vjenčao prošle godine, a koja je od njega mlađa čak 39 godina.

Par se vjenčao u tajnosti prošle godine u Santa Barbari, a na intimnoj ceremoniji bili su prisutni samo oni i pastor. Dennis je pred Lauru kleknuo tijekom romantičnog putovanja na Havaje, a iznenadili su sve svojom odlukom da stanu prd oltar.

"Volim njezin karakter, njezinu inteligenciju, svjetonazor, a naravno i ljepotu", izjavio je Dennis u intervjuu za People.

Glumac je studenticu poduzetništva upoznao na jednom poslovnom događaju 2019. godine, a oboje su rekli kako je to bila ljubav na prvi pogled. Laura je naglasila kako ni u koga nije bila zaljubljena toliko kao u Dennisa te da to ništa ne može promijeniti.

Quaidu je to, inače, četvrti brak. S P. J. Soles je u braku bio od 1978. do 1983. godine, 1991. godine vjenčao se s Meg Ryan, koja mu je rodila sina Jacka, no razveli su se 2000. godine. Od 2004. do 2018. godine u braku je bio s Kimberly Buffington, s kojom ima blizance koje im je rodila surogat majka, a prije Laure ljubio je 33 godine mlađu Santu Auzinu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: Profimedia) Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: AFP) +1 Geena Davis (Foto: AFP) Nekad i sad Procurile nove fotografije nekadašnje seks-bombe, ljepoticu i zvijezdu legendarnog filma teško je prepoznati na prvu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene