prepoznajete li ga?

Seks-simbol 90-ih daleko je od mišićavog zavodnika za kojim su žene gubile glavu, transformacija je ogromna!

Brendan Fraser Brendan Fraser Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) +3 Brendan Fraser (Foto: AFP) Galerija

Brendan Fraser proslavo se ulogama u blockbusterima "George iz džungle" i "Mumija", koji su mu donijeli i status seks-simbola, no u novom filmu izgleda neprepoznatljivo.

Holivudski glumac Brendan Fraser vratio se na veliko platno nakon poduže stanke.

Pogledaj i ovo Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Opa! Slovio je kao seks-simbol pa ga je zbog viška kila bilo teško prepoznati, a sad se nakon dugo skrivanja na njemu opet vidi promjena!

Nekadašnji miljenik žena, koji se proslavio ulogama u blockbusterima "George iz džungle" i "Mumija", za ulogu u filmu "The Whale" transformirao se u pretilog muškarca i daleko je od mišićavog zavodnika koji je 90-ih stekao status seks-simbola te ga je teško prepoznati na novim fotografijama.

Fraser u novom filmu tumači lik Charlieja, koji teži gotovo 300 kilograma i živi na periferiji Mormonske države u Idahu te se pokušava povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri.

Danas 53-godišnji Brendan i inače se dosta promijenio otkako se povukao iz javnosti, a dugo se nije znao ni koji je bio razlog tome, no prije nekoliko godina iznio je šokantno priznanje.

Naime, glumac je javno otkrio da ga je 2003. godine seksualno napastovao tadašnji predsjednik Hollywood Foreign Press Associationa, Philip Berk, te je potvrdio da je to glavni razlog zbog kojeg je odlučio napustiti Hollywood.
Kako je Brandan izgledao u danima najveće slave te koliko se od tada promijenio, pogledajte u galeriji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Šeks - 2 Vladimir Šeks - 8 Mate Bulić i Vladimir Šeks Vladimir Šeks - 1 +8 Vladimir Šeks - 5 Celebrity Našeg političara jedva smo prepoznali na novim fotografijama, je li promjeni imidža kumovala mlađahna brineta s kojom je uhvaćen u prisnim trenucima?

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +19 Anamarija Asanović Celebrity Kći bivšeg Vatrenog mami uzdahe na plaži u Turskoj, već danima objavljuje golišave fotke s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene