Godine su učinile svoje!

Drastična promjena "Georgea iz džungle": Ovi mišići i kosa stvar su prošlosti, danas je proćelav, a i kilogrami su se nakupili!

Brendan Fraser u Georgeu iz džungle (Foto: Profimedia) Brendan Fraser u Georgeu iz džungle (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser u Georgeu iz džungle (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: AFP) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) +2 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Galerija

Brendan Fraser je pokazao koliko se promijenio od dana najveće slave tijekom premijere svog novog filma, kriminalističke drame "No Sudden Move".

Brendan Fraser (52) proslavio se avanturističkim filmovima "Mumija", "Putovanja u središte zemlje" i "George iz džungle", a zbog svog isklesanog tijela bio je seks-simbol. 

Pogledaj i ovo Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Opa! Slovio je kao seks-simbol pa ga je zbog viška kila bilo teško prepoznati, a sad se nakon dugo skrivanja na njemu opet vidi promjena!

Ipak, 20 godina kasnije je daleko od dane najveće slave i potpuno se fizički promijenio. Brendan je plijenio pažnju na promociji kriminalističke drame "No Sudden Move" na Tribeca festivalu u New Yorku. 

Glumac, koji u filmu igra jednu od glavnih uloga, onu Jonesa, pokazao je u pretijesnom odijelu da se i dalje bori s viškom kilograma te da nema ni traga onim njegovim slavnim mišićima za kojima su žene uzdisale gledajući film "George iz džungle". Nestala je i Brendanova gusta kosa i sada je proćelav. 

Inače, Fraser se nakon što je postao poznato glumačko lice, odjednom neobjašnjivo povukao iz javnosti. Tako je bilo do početka godine kada je progovorio o seksualnom zlostavljanju koje je proživio. 

Glumac je ispričao da ga je 2003. seksualno napastovao tadašnji predsjednik Hollywood Foreign Press Associationa Philip Berk. "Lijevom me rukom uhvatio za stražnjicu, a jedan od njegovih prstiju dodirnuo je područje između rektuma i penisa. I počeo je micati ruku. Bilo mi je zlo. Osjećao sam se kao malo dijete, kao da mi je kugla u grlu. Mislio sam da ću početi plakati", rekao je Brendan za magazin GQ. Dodao je da je to glavni razlog zbog kojeg se odlučio povući.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brendan Fraser (@brendan__fraser)

Fraser je dao iskreni intervju u kojem je najavio povratak na filmska platna, i to u drami "The Whale" cijenjenog redatalja Darrena Aronofskog, a mnogi mu predvidjeli čak i nominaciju za Oscara. Utjelovit će lik srednjovječnog muškarca Charlieja koji teži gotovo 300 kilograma i živi na periferiji Mormonske države u Idahu te se pokušava povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri.

Obožavatelji, ali i kritičari su mu predvidjeli povratak u velikom stilu, a ne zna se još za kad je predviđen izlazak tog filma u kina. No u međuvremenu glumac je snimio ranije spomenutu dramu "No Sudden Move". 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Mia Pojatina (Foto: PR/ Miss Universe Organisation) Mia Pojatina (Foto: Instagram) +2 Mia Pojatina (Foto: Instagram) Celebrity Zaručila se jedna od najljepših Hrvatica, nije mogla zadržati suze nakon prosidbe, a pokazala je i prsten

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) Celebrity Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene