gledamo ga u hit-seriji

Odrastao je u sjeni starijeg brata s kojim je glumio i u kultnim filmovima, a sada je konačno došao njegov trenutak slave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kieran Culkin je mlađi brat zvijezde filmova "Sam u kući", u kojima je i on glumio, a trenutno ga možemo gledati u popularnoj seriji.

Malo je onih koji nisu gledali prva dva nastavka filma "Sam u kući", koji su proslavili Macaulaya Culkina (41), no rijetki znaju da je u njima glumio i njegov mlađi brat.

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin i Catherine O'Hara kevin i njegova mama Emotivan susret zvijezda omiljenog božićnog filma: Nisu mogli zadržati suze, a prizori će svakoga raznježiti!

Kieran Culkin (39) je i u kultnim filmovima utjelovio mlađeg brata glavnog junaka Kevina, Fullera McCallistera i sigurno ga se sjećate kao preslatkog dječaka s naočalama.

Imali smo ga priliku gledati u još nekim popularnim filmskim ostvarenjima, poput "Ona je sve to", "Scott Pilgrim protiv svijeta" i "Boemski dani", a brzo se razvio u ozbiljnog glumca, no nakon par hit-filmova u kojima je glumio, odlučio je uzeti stanku od šest godina tijekom koje je radio isključivo u kazalištu.

Na male ekrane vratio se igrajući Ryea Gerhardta u seriji "Fargo".

Kieran trenutno glumi u nagrađivanoj seriji "Nasljeđe", koja mu je ove godine donijela i prvi Zlatni globus i zbog koje je počeo sloviti kao jedan od najperspektivnijih mladih glumaca.

Inače, Kieran je jedno od osmero djece bivšeg glumca Kita Culkina i telefonske operaterke Patricije Brentrup, a i sam je otac kćeri Kinsey Sioux koju ima sa suprugom Jazz Charton, s kojom je u sretnom braku od 2013. godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) +3 Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Celebrity Lijepu suprugu često skriva od javnosti, no ovoga puta je zablistao uz ženu koja je i prijateljica s njegovom bivšom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene