Bila je prava slatkica

Pamtimo ju kao pomalo čudnu djevojčicu iz filma na koji smo svi plakali, a danas bismo ju bome teško prepoznali!

Anna Chlumsky Anna Chlumsky Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Chlumsky - 1 Anna Chlumsky - 2 Anna Chlumsky (Foto: Profimedia) Anna Chlumsky (Foto: Profimedia) Anna Chlumsky, Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Anna Chlumsky, Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Anna Chlumsky, Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Anna Chlumsky (Foto: Profimedia) +0 Anna Chlumsky Galerija

Anna Chlumsky pojavila se na gala večeri Američkog baletnog kazališta u New Yorku gdje je sve podsjetila na neka prošla vremena i kultni film u kojem je glumila.

Američka glumica Anna Chlumsky, koju mnogi i danas pamte po ulozi u filmu "Moja djevojka" bila je jedna od uzvanica gala večeri Američkog kazališta baleta u New Yorku, gdje je zablistala u glamuroznoj haljini s krinolinom u kojoj je pozirala fotografima.

Danas 41-godišnja Anna svjetsku je slavu stekla nakon uloge Vade Sultenfuss u kultnom filmu iz 1991. godine u kojem je glumila zajedno s tada najvećom dječjom zvijezdom Macaulayjem Culkinom. Vada je bila djevojčica koja odrasta okružena smrću. Majka joj je mrtva, otac joj je mrtvozornik, a ona hipohondar koji sav svoj djetinji život koncentrira na liječničke ordinacije. Film je 1994. godine dobio drugi nastavak kojem je, uz Annu, glumila još jedna dječja zvijezda 90-ih, Austin O'Brien koji je najpoznatiji po ulozi u filmu "Posljednji akcijski junak".

Anna je nakon toga glumila u još nekoliko dječjih filmova, a zatim se zbog studija povukla iz svijeta glume. Nakon fakulteta radila je uredske poslove i dalje nije glumila, sve dok nije pogledala apsurdnu predstavu Edwarda Albeea "Koza ili tko je Silvia?".

Tada su joj bile 24 godine i odlučila se vratiti svoj prvoj ljubavi te je dugo godina glumila u kazalištu, a na ekrane se vratila 2012. godine u humorističnoj seriji "Veep" čije je snimanje završeno 2019. Uloga Amy Brookheimer donijela joj je čak šest nominacija za nagradu Emmy.

Od 2008. godine je u braku sa Shaunom Soom kojega je upoznala na fakultetu i zajedno imaju dvije kćeri, 5-godišnju Claru Elizabeth i 7-godišnju Penelope Joan.

Anna je i dalje rado viđeno lice na holivudskim događajima, a odrasla je u pravu ljepoticu te je još sve osvaja svojim zaraznim osmjehom.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene