Po cijelom tijelu

Zadar preplavili košarkaški apoloni - pokazali svoje tetovaže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Košarkaški apoloni priredili su u Zadru pravi praznik tetovaža. U četiri dana Turnira gledatelji su uživali u vrhunskoj košarci, ali i u pravim umjetničkim djelima koja krase ove ljepotane.

Tetovaže su karakteristične za sportaše, a najbolji košarkaši Europe, koji su igrali na Zadar Basketball Tournamentu, rado su podjelili dio svoje intime i otkrili njihova umjetnička djela na ukrašenim tijelima.

Pogledaj i ovo David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Vjerovali ili ne Dok neki jedva čekaju vidjeti njegovo golo tijelo ukrašeno s 50 tetovaža, na drugom kraju svijeta ga cenzuriraju

Ivan Rakitić: 'Supruga i kći moje su sve'

“Ukrašavanje tijela za mene je pravi ritual. Moje tetovaže nose meni posebna značenja; jedna je posvećena mom bratu, a druga prikazuju košarku te moju vjeru!” – rekao nam je Taylor Brown iz turskog kluba Daraussafaka Dogus.

Većini igrača tetovaža je vezana uz vjeru, obitelj i značenja uz sam sport kojim se bave. Rituale tetoviranja redovno ponavljaju, a veseli ih svaka nova.

Prvi Zadar Basketball Tournament ovog je vikenda okupio brojne ljubitelje košarke iz Hrvatske i Europe. Košarkaši su slobodne trenutke iskoristili za druženje s najmlađima na Kids’ Dayu te uživali u Gala večeri i Players Partyju.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene