Nešto novo i drugačije

Vanda snimila ljetni hit s bendom The Answer - Poslušajte 'Nikad'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladi zagrebački bend The Answer i poznata hrvatska glumica i pjevačica Vanda Winter snimili su pjesmu koja će se pjevušiti cijelo ljeto!

Mladenački duh, pozitivna energija, kvaitetni glazbenici i zarazna melodija spojeni su u pjesmi 'Nikad' tj u engleskoj verziji 'Never'.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvijezde i vršnjačko nasilje - 8 Preko trnja do zvijezda! Brojne zvijezde u svojim najranijim godinama borile su se sa zlostavljanjem vršnjaka, no bolna iskustva oblikovala su ih kao umjetnike!

Band THE ANSWER! jedan je od rijetkih koji je svoju karijeru započeo doslovno na vrhu – prvi službeni nastup imali su na INmusicu 2013. kada ih je publika online glasanjem odabrala za lineup najvećeg open air festivala u Hrvatskoj. Dok je Vanda Winter već poznato domaće lice. Jedna je od uspješnijih glumica i pjevačica koju je publika posebno zavoljela seriji 'Stella' i showu 'Tvoje lice zvuči poznato' na Novoj TV. Trenutno je možete gledati u sjajnom mjuziklu Mama Mia.

'Playback' gafovi domaćih zvijezda: Tko je zaboravio otvarati usta, tko je pjevao bez mikrofona, a tko na tuđu pjesmu?

S obzirom na kvalitetu pjesme, vokalne sposobnosti mlade i lijepe Vande, te na činjenicu da je prvi single THE ANSWER!-a „Ako sam za“ („If I had U“) zauzeo mjesta na preko 300 radijskih postaja diljem svijeta, a zahvaljujući drugom singlu „Zašto“ („Where is our love“) izabrani su za bend mjeseca na američkoj radio postaji Wilder1Radio i za jedan od TOP 30 indie bendova po odabiru Coast 2 Coast Magazine-a u 2014.godini.; jednostano ne sumnjamo da će nova stvar „Nikad“ izazvati iste reakcije! Osim toga, producentska palica klavijaturista grupe Jinx, Marijana Gudelja, još je jedna garancija uspjeha van granica Lijepe Naše.

Poslušajte novi singl 'Nikad'!

S tim se slaže i Steven Machat, poznati glazbeni promotor i odvjetnik autorskog prava, koji ih je s velikim zadovoljstvom odlučio zastupati u inozemstvu, a koji je među ostalim radio i sa zvijezdama kao što su: Phil Collins, Leonard Cohen, Snoop Dogg i Peter Gabriel.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene